| Viky17 a întrebat:

In urma cu 3 ani, mi-a placut de un baiat din clasa pe nume Cristian.El si clasa mea au aflar si de atunci se comporta altfel cu mine.Venea si ma strangea de talie, mă tachina aproape mereu, cand mergeam la tablă aproape se ridica de pe scaun ca sa se uite dupa fundul meulaughing), mai zicea si chestii penibile, de exemplu era i tr-o zi cu prieteni luisi chiar atunci am ajuns in clasa si mi-a zis ca "hai sa te f** " si radea, ma pupa pe fru te insa el avea iubită. Mi se pare putin prefacut dar nu stih ce sa zic. oare ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

Nu, vede ca il placi si vrea sa profite de emotiile tale, trece peste.

8 răspunsuri:
| Staind a răspuns:

Vrea sa te fÜta...cpt. obvious.

| Viky17 explică (pentru SG1995):

E greu pentru ca eu inca il plac..chiar nu inteleg de ce ar profita de emotiile mele

| RAY a răspuns (pentru Viky17):

Pentru sex de asta profita de emotile tale

| AdrianVN a răspuns:

Profita de tine, probabil a mai facut sex la vremea aia fara sa stie nimeni si vroia mai mult... poate nu il satisfacea iubita lui

| Viky17 explică (pentru RAY):

Ce e ciudat ca el imi si atragea atentia si cu chestii amuzante, nu tot timpul cu lucruri cu tenta sexuala.

| SG1995 a răspuns (pentru Viky17):

Pai are iubita, desi e clar nici de ea nu ii pasa prea mult, in fact nu vrea doar sa te exploateze, stie ca simti ceva pentru el si crede ca vei ceda mai usor unor avansuri sexuale, daca nu vrei sa ai de suferit mai bine de indepartezi de astfel de indivizi.

| Viky17 explică (pentru SG1995):

O sa ma indepatrez de el..pana la urma tot o sa am eu un iubit happy

| SG1995 a răspuns (pentru Viky17):

Asa e! happy