Atata timp cat nu sunteti verisori de gradul 1 nu vad de ce sa nu fii cu el.Din ce spui, pare ca mama ta nu-i place pe parintii lui.Incearca sa afli ce s-a intamplat, poate s-au certat mai demult dintr-un motiv pe care nu vor sa ti-l spuna si nu spun ca minciuna e cel mai frumos lucru din lume, dar daca altfel nu poti fi cu el, minte-o! Spune-i ca esti in clasa si te pregatesti de urmatorul curs, chiar daca tu esti in curtea scolii cu el. Spune-i ca a avut dreptate si ca oricum te-ai plictisit de el, ca nu te mai intereseaza, ca ai alte preocupari, ca scoala iti ocupa prea mult timp ca sa mai ai vreme si de iubit, spune-i ca iesi cu o prietena cand iesi cu el si vorbeste cu prietena dinainte ca in caz ca o suna s-o intrebe de tine, ea sa-i zica ca esti la ea, dar nu poti vorbi ca esti la baie sau altceva de genul asta si c-o suni tu mai tarziu.
Eu cred ca mama ta iti vrea binele chiar daca face ce face ii e frica sa nu patesti ceva si nu te lauda din cauza ca nu vrea pur si simplu. Iubesteti mama daca iti face atatea necazuri si te face sa te simti asa de prost mereu dar crede-ma ca ea te iubeste incearca sa ii explici ca nu mai esti un copil si ca ai crescut..Multa bafta si ai grija ce faci!
Atata timp cat esti sigur ca sunteti verisori de gradul 3, trebuie sa abandonezi aceasta relatie. Nu te mai lua dupa altii dezinformati, nu ai voie sa fii cu rude! Restul nici nu m-am mai chinuit sa citesc, sa vad daca rudele tale au dreptate despre caracterul lui sau nu. Daca nu te mint si este verisor cu tine, chiar de gradul 3, e clara treaba. La o adica, stii ca intre rude se pot naste copii handicapati!
Dacă e verișor de gradul III, nu e nicio problemă dacă ești cu el. Nu sunteți rude în mod direct.
Asta am facut pana acum. Si nu stiu daca s.au certat ca mai imi zicea ca ia legatura cu tatal lui si nu stiu ce
Multumesc frumos. Ar trebui sa inteleaga. Totusi, am 18 ani.
Daca ai 18 ani de ce nu te muti impreuna cu prietenul tau? Sau daca inca nu vrei sa treci la pasul asta incearca si tu sa te muti singura!