| Criss003 a întrebat:

Incep direct: am o relatie de cateva luni cu un baiat. Dar ma cam incurca mama sad Adica la inceput zicea de el ca e vagabond si nu stiu ce si ii zisesem tot despre el. Tatal lui lucreaza cu un prieten de familie. Si mama a vorbit cu acest prieten de familie si a lasat.o mai moale. Dar mi se pare ciudat ca dupa ce a vorbit a venit sa-mi zica ca e verisorul meu de gradul 3 si eu nu stiu ce sa cred sad pentru ca o data la tara, stateam de vorba cu mamaia (care ea ma sustine) si a venit si mama la noi si a zis ca ea cu tatal la acest baiat sunt veri de gradul 3 si dupa s.a corectat imediat si a zis ca de gradul 2 si i s.a parut si bunicii mele ciudat. Eu i.am cunoscut pe ai lui fara sa stie ai mei.
Mama o tine una si buna pe a ei sad mi l.a descris pe tatal lui, dupa si pe mama lui, dar descrierea mamei lui facuta de mama e total opusa fata de cum e mama lui. Am intrebat.o pe mama de ce nu mi-a zis imediat ca suntem veri cum i.am zis numele lui de familie si a asteptat sa vorbeasca cu prietenul de familie. Prietenul de famile e nornal sa stie tot despre ai lui, daca sunt prieteni. Dar descrierea mamei lui nu e aceiasi cu descrierea facuta de mama. Eu nu am o relatie asa buna cu mama, adica mai mereu din partea ei nu aud niciun cuvant de lauda la adresa mea desi sunt cuminte, sunt premianta la scoala si nu i.am dat motive sa nu aiba incredere in mine..mereu ma critica. O data nu i.am raspuns la telefon cand am fost afara si a inceput sa.i zica tatalui meu ca cine stie cu cine am fost eu afara si ca stie ea in ce conflicte sunt bagata eu si la faza asta am inceput sa plang pentru ca nu sunt bagata in niciun conflict, pe strada merg cu capul sus. Deci chiar nu stiu ce sa mai fac sad Ai lui sunt asa de treaba pe cand mama mea.sad Si faza asta cu verisori sad

13 răspunsuri:
| FoundYouLover a răspuns:

Atata timp cat nu sunteti verisori de gradul 1 nu vad de ce sa nu fii cu el.Din ce spui, pare ca mama ta nu-i place pe parintii lui.Incearca sa afli ce s-a intamplat, poate s-au certat mai demult dintr-un motiv pe care nu vor sa ti-l spuna si nu spun ca minciuna e cel mai frumos lucru din lume, dar daca altfel nu poti fi cu el, minte-o! Spune-i ca esti in clasa si te pregatesti de urmatorul curs, chiar daca tu esti in curtea scolii cu el. Spune-i ca a avut dreptate si ca oricum te-ai plictisit de el, ca nu te mai intereseaza, ca ai alte preocupari, ca scoala iti ocupa prea mult timp ca sa mai ai vreme si de iubit, spune-i ca iesi cu o prietena cand iesi cu el si vorbeste cu prietena dinainte ca in caz ca o suna s-o intrebe de tine, ea sa-i zica ca esti la ea, dar nu poti vorbi ca esti la baie sau altceva de genul asta si c-o suni tu mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca mama ta iti vrea binele chiar daca face ce face ii e frica sa nu patesti ceva si nu te lauda din cauza ca nu vrea pur si simplu. Iubesteti mama daca iti face atatea necazuri si te face sa te simti asa de prost mereu dar crede-ma ca ea te iubeste incearca sa ii explici ca nu mai esti un copil si ca ai crescut..Multa bafta si ai grija ce faci!

| mgtow a răspuns:

Isi inventeaza asta cu gradul de rudenie ca sa nu mai fi cu el

| Lawliet14 a răspuns:

Atata timp cat esti sigur ca sunteti verisori de gradul 3, trebuie sa abandonezi aceasta relatie. Nu te mai lua dupa altii dezinformati, nu ai voie sa fii cu rude! Restul nici nu m-am mai chinuit sa citesc, sa vad daca rudele tale au dreptate despre caracterul lui sau nu. Daca nu te mint si este verisor cu tine, chiar de gradul 3, e clara treaba. La o adica, stii ca intre rude se pot naste copii handicapati!

| Pacala a răspuns:

Dacă e verișor de gradul III, nu e nicio problemă dacă ești cu el. Nu sunteți rude în mod direct.

| Criss003 explică (pentru Lawliet14):

Am auzit si eu asta, dar am in bloc un exemplu: 2 vecini, veri de gradul 2 sau 3 au 2 baieti perfecti sanatosi.

| Criss003 explică (pentru FoundYouLover):

Asta am facut pana acum. Si nu stiu daca s.au certat ca mai imi zicea ca ia legatura cu tatal lui si nu stiu ce oh go on

| Lawliet14 a răspuns (pentru Criss003):

Cine? Mahalagiii? Mie personal mi se pare strigator la cer.

Răspuns utilizator avertizat
| Criss003 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc frumos. Ar trebui sa inteleaga. Totusi, am 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Criss003):

Daca ai 18 ani de ce nu te muti impreuna cu prietenul tau? Sau daca inca nu vrei sa treci la pasul asta incearca si tu sa te muti singura!

| Criss003 explică (pentru anonim_4396):

La facultate ma mut cu el.

| Ce_Mai_Vrei_Ana_1985 a răspuns:

Urat...