Nu prea are rost sa le spui...plus ca el probabil ca te place si...incearca sa mai vorbesti cu el dar momentan nu il m-ai chema la tine
De ce l-ai chemat?-- nu sa va racoriti? Rog seriozitate! Tu esti de vina nu el! Daca nu incerca sa va,, racoriti,, ai dadeai un calificativ mic, asa ca abtine-te si pe viitor atentie!
Mai important este sa retii ideea ca o fata nu trebuie sa ste singura intr-o casa cu un barbat. Ma mir ca nu stiai asta. O zi buna.
Pai aici tu esti de vina, de ce l-ai chemat la tine? nu puteai sa-spui asteapta-ma putin ma duc sa iau apa/suc? cam ti-a placut si tie..pai intr-un final ai vazut de ce este in stare si data viitoare nu te va mai lasa...in caz ca iti place de el fa ce vrei.el e cam lichea ca toti ceilalti de varsta lui.
Greseala ta ca l-ai invitat in casa, pentru ca uni gandescu cu capul care practica! Si cel mai bine ar fi sa nu le spui parintilor...
Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai. Ei mereu o sa te ajute si o sa te sprijine.
Eu cred ca ar trebui sa le spui parintilor tai. Ei mereu te vor ajuta si te vor sprijini.