Crezi că ai rezolvat ceva dacă te-ai milogit de ea să te ierte?
Oricum, de ce-ai vrea asta? Din moment ce se desparte de tine fără să aibă un motiv bun, de ce ți-ar păsa? Trebuia să-i zâmbești frumos și să pleci.
O să mai ai parte de 2, 3 faze de genul și-o să înveți să nu-ți pese. Acum, orice sfat ai primi, e inutil. O să-ți treacă cu timpul.
Dacă după 4 ani nu meriți o amărâtă de explicație, e aiurea rău.
Fratele meu drag, halele maica sfanta aparane pe credinciosi, 4 ani de zile cu fata asta sacaitoare, prietene asta te imbolnaveste psihic cu certuri si alte rahaturi, da-o incolo las-o in pace fugi cat te tin ochii de ea, are probleme grave mintale cheama urgent ambulanta sa o interneze la nebuni. fratele meu ignoro, rupe legatura cu ea si vezi-ti de viata si distreaza-te, ea nu te merita, revinoti NU AI PIERDUT NIMIC, defat ai pierdut 4 nai frumosi de tinerete in care te-ai fi putut distra la maxim
Ai perfecta dreptate dar iti zic sincer oricat as incerca. nu pot imi vine sa plang intruna doar gandu ca altcineva o sa o aiba. ma distruge.Nu este gelozie. e durere ca nu e amea..Mersi frumos
Nu stiu ce sa zic. poate ai dreptate 4 ani pierdut idea e ca sunt varza..imi vine sa plang intruna nu am pofta de mancare. ma consum ca un... da n-am ce sa fac nu ma pot oprii... Dureros e ca este indiferenta. nici-o data nu a fost asa nu am vazut latura asta a ei in astia 4 ani si 4 luni.