Cum adica nu va permite sa fiti impreuna? ce treaba are una cu alta. ea te iubeste de nu mai poate de baga aberatii din astea cu religia
Crezi ca tine la tine daca pentru ea este mai importanta o fiinta(sau mai multe) imaginare? Mai bine nu o face.Nu din cauza religiei. Daca o sa caute altul din cauza unui zeu nu cred ca poti avea incredere deplina in ea.
Nu merge aia cu "nu o iubesti daca nu faci asta".E vorba despre ea, nu despre tine. Daca tinea cu adevarat la tine ramaneati intr-o zona neutra.Ea cu a ei tu cu a ta.
Pot sa te intreb cati ani ai?
Mai stiu pe cineva (ce mai dulce,adorabil,cuminte,dragut,amabil etc baiat, my boyfriend yeeeyyy!
E pocait (si eu la fel)si ai lui sunt foarte stricti cand vine vorba de relatii, nu il lasa sa umble cu. fete pana la majorat [da de unde ca el "a fost cu jumate din oras", bine sa nu exageram, a fost cu cateva dar statea maxim 1-2 saptamani ] poate asta e si problema ta, poate ai ei nu o lasa sa umble decat cu baieti din acelasi cult! Sau ea nu vrea!
Nu te supara, mai mult de 12 ani nu iti dau decat daca e vorba de casatorie trebuie ca unul din voi sa isi schimbe religia pentru ca na'...
Dar pe bune acum, crezi ca te place? daca te iubea te accepta asa cum esti.nu iti punea conditii
Ce legătură are religia cu iubirea?
Nu ştiu câţi ani ai dar vreau să te trezeşti. Amândoi credeţi într-un zeu aşa că iubiţi-vă până puteţi.
"Daca fac si eu acest salt sa fac parte din religia ei, mi-a zis ca imi va da un raspuns in legatura cu relatia noastra..."
Deci vrea sa te convertesti la religia ei inainte de a hotari daca relatia voastra are vreo sansa? asa se intelege de aici...
Nu stiu ce sa zic, mi se pare ca e cam egoista. Mai gandeste-te!
Ea cauta adepti si tu esti indragostit,frumos!
Stai cumintel si nu fa asemenea sacrificii,nimic n-ar putea-o opri sa te iubeasca daca i-ai place,sa fii sigur!
S-au casatorit ortodocsi cu catolici sau musulmani si-au trait fericiti,fiecare cu religia lui,fara nici o problema!
Nu te lasa orbit de dragostea ta pentru ea,ca s-o lasi sa faca orice din tine.
Te-ai intrebat cum va fi,daca chiar ii faci pe plac si pe urma te refuza? Ce faci atunci?
Oricum,toate astea sunt vorbe,tu cauti o solutie practica,esti indragostit si te grabesti.
Asa ca,daca ea iti pune conditia asta ca sa-ti dea un raspuns(fii atent,ca sa-ti dea un raspuns,nu ca sa accepte!),replica-i frumos ca lucrul asta l-ai putea face pentru viitoarea ta sotie,eventual.
Pentru ca,in felul asta,azi treci la catolici pentru ca o iubesti pe ea si maine ai putea sa te declari budist, pentru ca te indragostesti de o alta, ti se pare logic?
Nu lasa religia sa-ti influenteze viata, a iscat razboaie si a inradacinat uri, traieste frumos si curat si cine te iubeste iti va fi alaturi NECONDITIONAT!
Mario1996 întreabă: