Bineinteles ca orice relatie e frumoasa la inceput, ca pana la urma asta este in interesu amandurora, sa va comportati foarte frumos unu cu altu si sa ajungeti impreuna, sa va combinati. Dar daca face asemenea lucruri dupa numai 3 luni si tu habar nu aveai de asa ceva, atuncea nu se merita. Crede-ma asta e doar inceputu la ceea ce ar putea sa mai urmeze. Asta ar putea fi un fel de gelozie, nu are incredere in tine, crede ca ai putea sa te duci in alta parte, nu cu prietenele tale. Asta nu e motiv de cearta, sa fim seriosi! Si faptul ca indrazneste sa vorbeasca asa urat, sa si injure, atuncea chiar nu mai are nici un rost draguto. Astea sunt gesturi violente din partea lui, doar verbal, si Doamne fereste, s-ar putea sa se ajunga si la agresiune fizica. Nu-i acorda nici o sansa, ceea ce a facut si a zis este inacceptabil, desparte-te de el acum ca sa eviti luni intregi de suferinta. Mult succes iti doresc!
Problema voastra e foarte intortochiata. Daca ai putea sa`mi spui cati ani ai tu si cati ani are el. Problemele sunt diferite de la varsta. Si revenind la problema ta, s`ar putea sa fie tipul de baiat cu 2 fete. Sau, poate te iubeste foarte mult si incearca sa petreaca mult mai mult timp cu tine. S`au poate incearca doar...si atunci ar fi cam urata treaba. Voi de cat timp va cunoasteti? Ai asa mare incredere in el? In ziua de azi multe fete se lasa duse de "Valul Iubirii" unde majoritatea "Baietilor Rai" cu "fete de ingerasi" incearca sa profite cat mai mult, pana ajung unde voi ei. Dupa parerea mea, poti usor, usor sa incepi sa-l uiti, pentru ca ar putea devenii urata treaba. Mult succes in continuare. Funda?
Ciudata reactia lui, daca tu il stii ca fiind un tip agitat, irascibil, gelos, posesiv are un oarecare fundament reactia lui, dar asta nu inseamna ca are si o scuza.
Daca nu-l stii de posesiv poate a fost doar un pretext sa-i dea liber si nu stia cum. Sfatul meu este sa lasi orogliul si sa-l cauti tu odata! Vorbesti cu el, ii explici ce crezi tu ca e de explicat, il intrebi si pe el ce cum de ce. Odata vorbesti, daca nu-l intereseaza GATA, nu-l mai cauta...totul va fi clar. Sunt chiar curioasa ce se va intampla mai tarziu, poate ne si spui daca va impacati sau nu...
succes
Nu pune la suflet, nu cred ca este cuplu care sa se fi certat macar o data rau.
El are 20de ani i-ar eu18.Ne cunoastem de mult timp dar nu vorbeam deloc doar ne salutam.Am vorbit2luni ca amici i-ar de3luni suntem impreuna ca iubiti.
Nu e vorba de pus la suflet...ci de respect fata de mine si relatie. Putea sa ma sune sau sa imi trimita un msj sa isi ceara scuze pentru cum a vorbit dar el nici macar asta nu a facut si eu nu i-am gresit cu nimica...
El e genul de baiat dragut,inteligent,de treaba, are multe calitati...dar are in acelasi timp si un anturaj prost, cu genul da baieti care consuma etnobotanice etc...
In3luni de cand suntem iubiti, nu ne-am certat deloc.A fost totul prea okey si frumos, se comp.frumos si vedeam ca ii plac si tine la mine si prin vb si prin fapte...Am si incredere in el si nu cred ca mar insela.Mi-a zis ca, decat sa il insel mai bine il las ca el nu e genul de persoana care insala si nu vrea ca eu sa ii fac asta.A avut o relatie de2ani cu fosta lui iubita, mi-a spus ca in2ani nu a inselat-o deloc.Nu mam culcat cu el.Nici nu mi-a cerut asta.
Gastete-ti altul el se purta frumos asteptand sa-i dai pasarica dar, vazand ca nu-i dai a cautat motiv de cearta
Atunci, da-i papucii, pe romaneste! Nu merita sa stai cu unul care nu stie sa se poarte. Deci, next!
C-am nu prea te mai merita.
El te iubeste dar vrea sa te duca acasa deoarece sigur vrea sa se asigure ca ajungi bine, asa e si iubitul meu stai linistita. nu ar trebui nici tu sa ii interzici in a nu te mai duce sau in a te duce pentru ca asa am facut si eu la inceput si nu a fost deloc bine..ai grija ce faci te pup fundita?