Bună.
Nu confunda excitația fizică cu sentimentul sufletului!
Care este mai de valoare?
Sex fără sentimente găsești pe toate drumurile, dragoste fizică cu sentimente urmate mai greu!
Pa, pa.
Pai daca se excita inseamna ca te place si te doreste? dar dc vrei sa-l chinui? )
sau vrei sa-l exciti si sa faceti dragoste?
ca daca nu, doar il chinui ))
oricum...asa cum ai facut pana acum, asa il poti excita, daca iti lasi mana mai sos sau o bagi in pantaloni e si mai bine ) insa daca nu vrei sa te culci cu el nu afce asta ...bafta
Ok, hai sa iti spun o chestie. Excitatia si cea ce tine de sex sunt cu totul alta treaba fata de iubire. Iti spun ca baiat, crede-ma. Acum ele pot coexista, insa poate fi doar excitatia care sa ii creeze inclusiv lui impresia de iubire. Totusi hai sa nu generalizam, sunt sigur ca te place, dar nu inteleg ce afli daca il exciti. Ce poti sa faci? Pai cand va sarutati sau mergeti daca nu iti pune el, i-ai tu mana si pune-o pe fundul tau. Sarutati-va pe o banca gen el asezat si tu "calare" peste el, tot asa punandu-i mainile lui pe fundul tau. Nu-i foarte dificil...
Chiar ai nişte probleme don'şoară. Cred că pe puţin ai 5 întrebări la secţiunea „Dragoste şi Sex" şi în toate e vorba de excitaţie şi tot ce ţine de sex. S-a dus dracu' generaţia asta.
Doar sunt curioasa sa stiu sunt mare si am sa devim majora in scurt timp si trebuie sa stiu mai multe..totusi sunt fata..multumesc oricum pentru raspuns
Oricum ar fi, el e si asa destul de excitat, daca esti si tu nu vad ce ramane ca sa treceti la fapte. Succes cu viata sexuala !
Iti dai seama ca pe prietenul tau il dor coitele si tu nu il ajuti de loc... Protejati-va cand o faceti si aia e
Foarte bun raspunsul. Este foarte adevarat ca sex fara sentimente gasesti la orice colt de bloc. Din cate spui tu va iubiti foarte mult si totul faceti din dragoste. E foarte bine si el te doreste daca penisul ii intra in erectie. Iubiti-va mult ca e destul de greu sa gasesti in ziua de azi cupluri care se iubesc adevarat nu doar pentru sex. Pettingul si dragostea fac parte din viata unui cuplu.
sweetgirl9 întreabă: