| gagiu30 a întrebat:

Buna TPU iubitul meu este din alta tara si vb la tel mereu. si mi-a zis sa ii dovedesc ca il iubesc prin cuvinte. dar nu stiu ce sa ii zic help fundita

Răspuns Câştigător
| caterinasmile a răspuns:

Eu am o relatie la distanta. Chiar daca e la distanta e ceva serios.Ne cunoastem de multi ani si ne stim foartebine. E o relatie bazata pe dragoste, respect si incredere.
Nu trebuie sa spui lucruri marete.
Atunci cand iubesti cu adevarat iti faci in minte o imagine despre viitorul vostru. Poate ii va place daca ii vei spune parerea ta despre viitor.
Iubitul meu obisnuieste sa imi lese mici mesaje pe mess( la fel si eu) ca de exemplu "Neata iubire, te iubesc mult de tot!" sau altele. Poti gasi multe cuvinte care sa vina din suflet.
Succes!:*

7 răspunsuri:
| genTlemeNNN a răspuns:

Spune-i si tu "Tatal tau e hot? El/ea:nu dc? Tu :a mi s-a parut ca a furat stelele de pe cer si ti lea pus in ochi. DEasta te iubesc eu atat de tare ai niste ochi frumos si un suflet bun.

| shadow72 a răspuns:

Cauta pe net o declaratie de dragoste...si o citesti la telefon

| tibyramos a răspuns:

E foarte important să-i spui ce simți(adică să fii foarte sinceră); dacă intr-adevar v-ati atasat mult unul de celalalt si poate il si iubesti trebuie sa ai cuvinte prin care sa exprimi asta(poti folosi si unele mai siropoase si metaforice, dar sa nu exagerezi); asta trebuie sa vina din interior nu sa te uiti pe net la declaratii de dragoste! tine minte asta! happy... poate si mie imi vin cateva cuvinte acum in minte dar nu vreau sa-ti spun pentru ca trebuie sa fii originala!

| Incepator01 a răspuns (pentru genTlemeNNN):

Cum sa stie ce ochi frumosi are daca au vorbit numai la telefon? laughing

| indragostituspun a răspuns:

Spune-i ce simti pentru el..aratai ca ai vrea sa fi langa el

| YukyPuky a răspuns:

Fii sincera si spune-i tot ce simti tu pentru el, sinceritatea este apreciata de baietihappy compune-i o poezie gandindu-te la el, spune-i cum te simti cand vorbesti cu el:*