Problema e la tine. El ti-a mai dat o sansa si probabil o sa-ti mai dea. Dar daca tu nu reusesti sa te schimbi si devii tot mai geloasa si mai nervoasa, atunci prietenul tau nu o sa mai vrea sa auda de tine. Sfatul meu e sa te schimbi inainte sa te ierte si sa-l pierzi pentru totdeauna pe el sau pe urmatorii...nimeni nu vrea langa el o persoana geloasa care reactioneaza agresiv pentru orice. Ai grija.
Spune-i ca ai inteles mesajul si ca te-ai schimbat, dar mai ai nevoie si de timp si de ajutorul lui
Am incercat, dar ma pune la teste sa vada daca chiar este asa, si da a facut asta si nu am trecut testul, tot geloasa si ma roade pe dinauntru
I-am zis ca ma pot schimba, nu a durat o zi si m-a pus la incercare si eram geloasa p lucruri banale, adica vorbea prin mesaje cu un coleg ( am verificat ) si eu am tipat sa-mi arate mesajele
Buna.
Ar trebui sa ii explici de ce ai facut-o. Iar daca il iubesti cu adevarat, o sa faci si imposibilul si nu o sa te dai batuta, luptand in continuare pentru voi.
Daca reactionezi asa fara motiv, asta nu e gelozie, e obsesie. Din cate am inteles, nu admiti ca el sa comunice cu altcineva in afara de tine ( faza cu mesajele ).
O relatie se bazeaza in principal pe incredere. Unde e increderea pe care o ai in el? Macar ai incredere in el?
Poate el crede ca tu nu ai incredere in el, reactionand mereu asa
Dar de ce să te pună la încercare? Ce prostie. Nu trebuie să facă el nimic, ci toate vin de la sine. Dacă e să greșești o vei face și fără să te provoace el.
Spune-i să aibă răbdare!
Mai usor cu vorba si mai mult cu fapta... Dovedeste-i ca te-ai schimbat si ca ai gresit fata de el. Cuvintele nu prea inseamna nimic!