| Dragonitandee a întrebat:

la inceputul semestrului al 2-lea i-am spus unui baiat ca il plac, iar cand am vorbit cu el pe WhatsApp a spus ca nu ma place. De 1 Martie o colega dat un martisor spunand ca e din partea lui si ca lui ii era rusine sa mi-l dea si ca se inroseste cand e in preasma mea. Desi eu sunt sigura ca minte ca eu nu l-am vazut, deoarece eu incerc sa nu ma uit la el cand trece pe langa mine fiind ca ma inrosec si nu vreau sa ma vada rosie. Dar miercurea asta la scoala in timul unei ore profesorul i-a spus sa se mute in prima banca si el l-a intrebat pe profesor daca poate sta langa mine, iar acesta a spus nu. Cand profesorul nu era atent el a venit mai aproape de mine si m-a intrebat de 2ori daca il mai plac, iar eu nu i-am raspuns crezand ca ma voi face de ras, dar cel mai rau era ca el va sti ca il mai plac. Eu sunt timida si incercam sa nu ma uit la el. Imi puteti da niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Te place si ar fi indicat sa-i comunici, sa-l faci sa inteleaga ca ai fata de el sentimente de atractie de natura sentimentala. fiind colegi iti va fi usor sa-i transmiti direct sau sa-i transmiti pe o forma de comunicare. Succes.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Renunta la timiditate.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Pai baiatul a prins perspectiva si ce s-a gandit, hai sa pun si eu mana pe bucatica asta si sa bifez ceva.

| Dragonitandee explică (pentru corbulalbrosu):

O colega ma tot intrebat de ce imi place de el, fiind ca nu il cunosc cum il cunosc ceilalti colegi, dar eu ii spun ca nu stiu ca pur si simplu place cum arata. Iar, neutrino, am incercat.

| Dragonitandee explică (pentru neutrino):

Am incercat si oricum nu il cunosc prea bine pe el

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Dragonitandee):

Atractia fata de cineva se produce pur si simplu, nu trebuie sa existe neaparat un motiv. Din acest motiv se zice ca dragostea este oarba fiindca iti place de persoana respectiva chiar si cu ochii inchisi. Prima data incearca sa deveniti prieteni asa cum este firesc sa se intample intre 2 colegi de clasa. Si pe urma vei vedea cum va evolua relatia dintre voi. Succes.

| Dragonitandee explică (pentru corbulalbrosu):

Nu stiu ce sa zic eu nu prea sunt sociala cu baieti cand vorbesc cu un baiat mai ales daca e dragut si nu imi place de el imi tot vine sa zambesc. Dar voi incerca multumesc!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Dragonitandee):

Nu socializai cu baietii dintr-un motiv destul de simplu inclin sa cred si anume fiindca erai doar un copil, o fetita insa ai crescut si ai devenit domnisoara. Automat ti s-a schimbat "statutul" social cat si restul simturilor, senzatiilor, dar mai ales al comportamentului sentimental. Trebuiesa intelegi ca hormonii si-au inceput activitatea si oricat vei incerca nu-i vei putea stapani. Cand "fluturasii" incep sa-si faca aparitia nimic nu-i mai opreste sa-si "faca de cap" si sa-si ceara drepturile. Va trebui ca de acum sa incepi sa incerci cel putin, ca sa gandesti ca o domnisoara. Succes.