| ByaNot4youu a întrebat:

M-am certat cu fostul meu prieten, nu conteaza motivul, oricum nu a fost din vina meahappy. Atunci cand ne-am certat, i-am zis ca nu mai ma intorc la el, si el mi-a zis ca ba da ma v-oi intoarce, pana la urma.Si are dreptate. vreau sa ne inpacam, dar...totusi as' vrea el sa vina sa-si ceara iertare.Doar ca el nu o va face niciodata, are prea multe fete care-l plac, si. a zis ca nu va suferii dp mine, o sa-si vada de ale lui.Deci,nici macar sa se gandeasca la mineoh go on... Ce pot sa fac? chiar il iubeschee hee

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Daca pe el nu-l intere pe tine de ce te intereseaza?
adica pe el il doar in **** si tu te zbati.
nu te duci la el si iti vezi si tu de ale tale. ca sa il faci gelos poate te pui si cu cineva si te saruti cu acel cineva de fata cu el.
si mie mi-a zis ca tot eu ma intorc la el, si de a naibi daca i-am mai dat sms. si de craciun cine m-a sunat? eeeel. happy

5 răspunsuri:
| dariaelena a răspuns:

Sa nu il cauti, sa vada ca si tu iti poti vedea de viata ta.Acest lucru il va oftica putin si la un moment dat tot o s te caute...

| AdelixA a răspuns:

Daca ai demnitate stai acolo ca ti-e bine.Nu te iubeste daca ti-a spus asa ceva, chiar si la nervi.Macar atunci sunt sinceri baieti.Concluzie Daca te iubeste se va intoarce la tine.Mereu se intorc...Iti spun din proprie experienta...

| malinne a răspuns:

Eu nu m-as intoarce la el nici daca nu as putea dormi noapte de dor. Daca te iubeste o sa te caute, nu iti fa griji, dar daca nu... evident ca nu. Ce rost are sa ii ceri impacarea daca nu te iubeste? o sa te faca sa suferi mai mult decat ai suferi daca ti-ai vedea de treaba! si eu am trecut prin asta. dar nu m-am intors la el, nici nu i-am cerut impacarea. Si dupa 2-3 luni si inca si acum ma roaga sa ma impac cu el, spune ca si-a dat seama ca a gresithappy nu pot sa il mai accept pentru simplul fapt ca nu i-a pasat de mine.tu faci cum crezi. bafta!

| IoIo11 a răspuns:

In mod normal ar trebui sa-l lasi pe el sa vina la tine... Sau sa te combini cu altul ca sa-l faci gelos. Dar daca il iubesti asa mult impaca`te cu el, nu stiu, fa ce iti spune INIMA!winking Succes! :*

| Ciocolataax1 a răspuns:

Nu merita! Tot ce merita este sa-l uiti.