Daca te duci la scoala dupa ea, cumpara-i o floare. O floare face cat o mie de cuvinte. Poti sa o intrebi : Ma iubesti? pentru ca eu te iubesc enorm! si na...ce simti tu!
Dar parerea ta cu asku ala vrea sa ma faca gelos sau dejea nu'i mai pasa de mine?
In prima faza, cred ca vrea doar sa te faca gelos, insa daca te duci la scoala la ea si face faze de genul. "lasa-ma in pace. nu vreau sa mai aud de tine, nu te iubesc sau mai stiu eu ce" ..inseamna ca nu a vrut sa te faca gelos si ca are pe altul! Deocamdata nu lua decizii pripite. Mergi la scoala la ea si fa ce ti-am zis si apoi poti lua decizia finala. Succes
Nu te mai prostii aiurea sti ca te iubesc -Fiecare greseste.Vin sa te iau cand iesi :-p.
Poate si-a pus intrebarea singura ca-sa te faca gelos totusi, tu o mai iubesti? poti sa o iei de la scoala si sa vorbiti deschis.
Si pot spune ca e Bine sa ai cu tine o Floare-fetele se dau in vant dupa asa ceva -au impresia ca asa arati ca iti pasa-si cam asa e.
Sigur ca te face gelos, oricarei fete ii place sa-si faca gelos prietenul, pentru ca astfel el ii arata cit de mult o iubeste, mai ales dupa o cearta... Si cum sa se termine asa repede? Oare ce om poti fi ca azi sa iubesti nebuneste si miine sa fii indiferent?! Asta e un zid numit- orgoliu- care face pe om sa para indiferent ca o stinca, insa in interiorul sau- din inima ii curge singe. E o idee buna sa te duci la ea, cu un trandafir, dar daca iti zice ca so lasi in pace atunci e si normal ca vrea ca tu sa o urmezi, s-o apuci de brat dupa care sa o saruti si sa-i spui inca odata ca o iubesti si sa-ti ceri iertare, dupa care sa urmeze o imbratisare...