| LWikErR a întrebat:

m-am certat cu prietena, si nu mai vorbeste cu mine, acum pe prostia ai de ask.fm a pus cineva intrebari daca ii place de cineva cu ce litera incepe numele lui blablabla...intrebarea meaa este s-a terminat sau vrea sa ma faca gelos?
Ma gandeam sa ma duc sa o iau de la scoala si sa o intreb ce facem? daca e sa ma duc cum formulez intrebarea? daca mai exista ceva intre noi... ajutati-ma

9 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

Daca te duci la scoala dupa ea, cumpara-i o floare. O floare face cat o mie de cuvinte. Poti sa o intrebi : Ma iubesti? pentru ca eu te iubesc enorm! si na...ce simti tu!

| LWikErR explică:

Dar parerea ta cu asku ala vrea sa ma faca gelos sau dejea nu'i mai pasa de mine?

| MiruD a răspuns (pentru LWikErR):

In prima faza, cred ca vrea doar sa te faca gelos, insa daca te duci la scoala la ea si face faze de genul. "lasa-ma in pace. nu vreau sa mai aud de tine, nu te iubesc sau mai stiu eu ce" ..inseamna ca nu a vrut sa te faca gelos si ca are pe altul! Deocamdata nu lua decizii pripite. Mergi la scoala la ea si fa ce ti-am zis si apoi poti lua decizia finala. Succes

| LWikErR explică (pentru MiruD):

Ok mersi

| MiruD a răspuns (pentru LWikErR):

Nu ai pentru ce. Oricand cu cea mai mare placere.

| Danysan a răspuns:

Nu te mai prostii aiurea sti ca te iubesc -Fiecare greseste.Vin sa te iau cand iesi :-p.

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Poate si-a pus intrebarea singura ca-sa te faca geloswinking totusi, tu o mai iubesti? poti sa o iei de la scoala si sa vorbiti deschis.

| Danysan a răspuns:

Si pot spune ca e Bine sa ai cu tine o Floare-fetele se dau in vant dupa asa ceva happy-au impresia ca asa arati ca iti pasa-si cam asa e.

| NiKoLeT a răspuns:

Sigur ca te face gelos, oricarei fete ii place sa-si faca gelos prietenul, pentru ca astfel el ii arata cit de mult o iubeste, mai ales dupa o cearta... Si cum sa se termine asa repede? Oare ce om poti fi ca azi sa iubesti nebuneste si miine sa fii indiferent?! Asta e un zid numit- orgoliu- care face pe om sa para indiferent ca o stinca, insa in interiorul sau- din inima ii curge singe. E o idee buna sa te duci la ea, cu un trandafirbig grin, dar daca iti zice ca so lasi in pace atunci e si normal ca vrea ca tu sa o urmezi, s-o apuci de brat dupa care sa o saruti si sa-i spui inca odata ca o iubesti si sa-ti ceri iertare, dupa care sa urmeze o imbratisare...happy