anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU m-am indragostit lulea de o fata dar problema este ca este o mica distanta intre noi ea sta in Brasov si eu in Sibiu, eu am 15 ani si ea 13 ani si pentru mine e prima oara cand ma indragostesc in halul asta. Deci ce trebuie sa fac? ne placem unul pe altul. :X tinn foarte mult la ea deci astept sfaturile voastre. Ce trebuie sa fac? sad Astept raspunsuri cat mai multe si nu vreau raspunsuri nefolositoare. Bye :*

4 răspunsuri:
| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Eu zic ca distanta va cauza probleme, ca sigur nemergand mereu la ea. ea va creste la un momendat si gaseste altul big grin Bafta dar nu va fi usor la distantawinking

| Kiddy1998 a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Imi este teama crying

| Notyourbusinesskid a răspuns:

Traieste-ti viata de indragostit!
Restul nu mai conteaza

| WildLatte a răspuns:

Nu prea ai ce face si iti spun din experienta. Sunt in aceeasi situatie ca tine, eu de langa Sibiu si baiatul pe care-l iubesc si ma iubeste de langa Brasov. E greu cu distanta asta, iar o relatie la distanta este greu de intretinut si putine din ele rezista. Singura sansa ca sa poata fi ceva intre voi este sa va vedeti des, dar la 15 ani nu prea ai cum sa mergi la ea, depinzi de cineva sa te duca. Tot ce poti face e sa vorbiti des la telefon, prin mesaje si orice cale de comunicare pana poti merge la ea s-o vezi cat mai des. Bafta, ai nevoie!