| AlbinutzaMov a întrebat:

happy Ma cheama Anca si am 17 ani jumatate. As vrea sa va intreb ceva. Am un iubit, avem o relatie de 3 ani, dar inca nu am facut sex. El a vrut dar i-am spus ca nu sunt inca pregatita. Iar ele ma intelege. A spus ca vom face pasul ala cand sunt pregatita happy. Dar am si eu secret mai "negru" sa zicem asa. De la 16 ani ma masturbesc stimulandu-mi clitorisul.(fara sa-mi bag ceva in vagin). Fac asta de cam un 1 an. As vrea sa stiu daca e ceva rau in asta. Adica se poate intampla ceva "rau", neplacut?

9 răspunsuri:
| LineGuide a răspuns:

Efectele masturbarii sunt de cunoastere, cred ca te va ajuta obiceiul tau, puls ca observ ca ai o anumita experienta. Secretul tau nu e negru, ci din potriva, la 17 ani este aproape normal sa faci asta. Daca mai ai intrebari, trimite-mi un mesaj privat si iti dau o adresa de mess.
Mult noroc!

| Unlocked a răspuns:

De ce ar fi? Si baietii din cate ai auzit fac laba scuze expresia, si crezi ca le afecteaza cu ceva asta? NU, nu stiu la femei, dar nu cred ca vei avea absolut nicio problema.Asa ca nu are rost sa-ti faci griji. happy

| Rachetul a răspuns:

Ceva rau nu dar in momentul cand te apuci s-ar putea sa te cam plictisesti cu partenerul nefiind poate cine stie ce expert.atunci cand te vei apuca incearca sa renunti si sa va puneti mintea la contr ce sa mai faceti nou.

| AlbinutzaMov explică:

El*
Si un *
Masturbez*
scuzati greselile, TPU-ul mi le-a corectat asa.

| DeeaMarry a răspuns:

Cati ani are prietenul tai?
De curiozitate happy

| Zenithf a răspuns:

Masturbarea are efectele ei. Daca este facuta "cu masura", atunci acestea sunt in majoritate pozitive, daca depasesti masura, atunci efectele negative le depasesc ca amploare pe cele pozitive. Acuma, nu stiu sa iti zic cat este putin sau mult, nu este o linie precisa intre ele.

| AlbinutzaMov explică (pentru DeeaMarry):

E in aceeasi clasa cu mine. Tot 17 ani are. Doar ca e cu 2 luni mai mare ca mine.

| h3r a răspuns:

Nu are ce să se întâmple, mai mult ca el n-o faci cu siguranță.
Iar pasul următor...te-așteaptă când ești tu gata.
Repet, nu anii de relație contează, gândește-te de la ce vârstă sunteți împreună, deci să te respecte și să nu aibă prea mari așteptări!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce sens ceva rau si neplacut? Daca nu o faci des nu are a face, incearcati asta impreuna sa vezi ca e mai placut, vad ca prietenul te intelege si nu o sa abuzeze de tine