Salut! Ca fata,as vrea sa te ajut.Din ce ai povestit,vad ca tu chair tii mult la acea fata, foarte frumos! Daca ea e indiferenta, fii si tu, crede-ma, indiferenta doare si poate o sa-si dea si ea seama de acest lucru.Chiar nu le inteleg pe unele fete, nu se uita la baietii de treaba, se uita dupa toti prostii.Nu renunta de la inceput,lupta pentru ea daca tu chiar o iubesti! Poate, poate o sa fie ceva, niciodata nu se stie! Mult noroc, si ma bucur ca mai exista baieti care chiar le iubesc pe fete asa mult ca tine! Daca mai ai nevoie de mine, ma gasesti aici!
Ai Gresit Foarte mult spunandu-i ca esti sau sa lasi sa afle ca esti indragostit de ea..Cred ca ai gresit..nu trebuia sa procedezi asa., Te Sfatuiesc sa o uiti definitiv Si sa te gandesti la o alta fata o fata care sa fiti oarecum pe acelasi frecvente de unde ok?""
Buna. Pai daca tu o iubesti si ea e singura dar ea nu te place... eu zic sa nu renunti, lupta pentru ce iubesti dar maii intai convingete ca ea e persoana potrivita, incearca totusi sa nu devi ridicol si daca incepe sa isi bata joc de tine las o, ignor o... o sa vina ea la tine. Fetelor nu le place baieti care se tin dupa fundul lor ))
Incearca sa o lasi un timp in pace si apoi intreab o daca ai vre o sansa. daca zice nu atunci incearca sa o uiti pentru ca Nu e NU. Gaseste pe altcineva si poate devine geloasa, dar in orce caz nu iti calca in picioare demnitatea. nicio fata nu merita asta
daca fata zice nu las o in pace.
Multa Bafta si sper ca ti am fost de ajutor! :*
Chiar as vrea sa imi spui o povestire mai detaliata Pot spune ca ma aflu oarecum in situatia ta