| GlockZ a întrebat:

Ma cheama Andrei si am 15 ani. M-am indragostit de o fata. Sunt indragostit de ea de aproape jumate de an.Ea aflase pana la urma de aceasta chestie si a spus ca ma intelege si ca stie cum ma simt.Gandindu-ma ca ea ma intelege mi-am spus ca o sa-mi treaca dragostea fata de ea mai repede. ( stiam ca nu o sa am nicio sansa de la ea bineinteles).Dar s-a cam schimbat "foaia".Ea s-a facut cam rea.A inceput sa ma ignore,sa imi intoarca spatele, etc.Si cu toate astea ma simt foarte naspa.Si inca sunt indragostit lulea. nu mi-a mai trecut.Daca o las cateva zile bune fara sa-i dau un semn de viata va fi bine? imi va da ea oare? Asta e o scurta povestire. Sper ca ma puteti ajuta.

Răspuns Câştigător
| Cynthia13 a răspuns:

Salut! Ca fata,as vrea sa te ajut.Din ce ai povestit,vad ca tu chair tii mult la acea fata, foarte frumos! Daca ea e indiferenta, fii si tu, crede-ma, indiferenta doare si poate o sa-si dea si ea seama de acest lucru.Chiar nu le inteleg pe unele fete, nu se uita la baietii de treaba, se uita dupa toti prostii.Nu renunta de la inceput,lupta pentru ea daca tu chiar o iubesti! Poate, poate o sa fie ceva, niciodata nu se stie! Mult noroc, si ma bucur ca mai exista baieti care chiar le iubesc pe fete asa mult ca tine! Daca mai ai nevoie de mine, ma gasesti aici!happy

9 răspunsuri:
| aNdReYW a răspuns:

Chiar as vrea sa imi spui o povestire mai detaliata happy Pot spune ca ma aflu oarecum in situatia ta

| Anonimusecelmaitaredinparcare a răspuns:

Buna. Pai daca tu o iubesti si ea e singura dar ea nu te place... eu zic sa nu renunti, lupta pentru ce iubesti dar maii intai convingete ca ea e persoana potrivita, incearca totusi sa nu devi ridicol si daca incepe sa isi bata joc de tine las o, ignor o... o sa vina ea la tine. Fetelor nu le place baieti care se tin dupa fundul lor laughing))
Incearca sa o lasi un timp in pace si apoi intreab o daca ai vre o sansa. daca zice nu atunci incearca sa o uiti pentru ca Nu e NU. Gaseste pe altcineva si poate devine geloasa, dar in orce caz nu iti calca in picioare demnitatea. nicio fata nu merita asta
daca fata zice nu las o in pace.
Multa Bafta si sper ca ti am fost de ajutor! :*

| alecsalecs a răspuns:

Ai Gresit Foarte mult spunandu-i ca esti sau sa lasi sa afle ca esti indragostit de ea..Cred ca ai gresit..nu trebuia sa procedezi asa., Te Sfatuiesc sa o uiti definitiv Si sa te gandesti la o alta fata o fata care sa fiti oarecum pe acelasi frecvente de unde ok?""

| sweetL3 a răspuns (pentru Cynthia13):

Cynthia13 are dreptate fii indiferent fata de ea si incearca sa o faci geloasa (incearca sa faci complimente si sa "te dai " la alte fete in preajma ei, asta o va innebuni) multa bafta

| GlockZ explică (pentru Cynthia13):

Mai nou acum. Adica astazi. A inceput sa faca misto de mine si ma simt si mai naspa. Nu stiu ce sa mai fac.

| GlockZ explică (pentru Cynthia13):

Mai nou a inceput sa faca si misto de mine ( astazi). Ma simt si mai naspa. Nu stiu ce sa mai fac.

| GlockZ explică:

( Scuze pentru double-post)

| sweetL3 a răspuns (pentru GlockZ):

Fa si uh misto de ea

| Cynthia13 a răspuns (pentru GlockZ):

Arata-i ca nu-ti pasa happy, asta nu prea o sa-i placa. Dupa aceea, urmarestei comportamentul. Daca tie u-ti pasa ca ea face misto de tine, poate o sa incerce sa-ti atraga atentia intr-un fel.Limbajul corpului e foarte important! Bafta si scuze ca raspund acum, dar n-am mai intrat! happy