Stii ca primul lucru la care m-am gandit cand am citit intrebarea ta a fost ca esti invidioasa si ca ai vrea si tu. La asta m-am gandit. Tu stii daca e adevarat sau nu. Cuplurile de indragostiti nu se saruta in fata cuiva in mod intentionat. O fac pur si simplu. Ei nu tin cont ca in fata lor sunt copii sau batrani sau etc. Este ceva normal ca cuplurile sa se sarute. Saruturile sunt o dovada a afectiunii dintre oameni si nu reprezinta ceva imoral sau scarbos. Sper ca am putut sa te ajut si iti doresc bafta!
Se saruta indiferent de persoana pe langa care trec si sincer nu vad care ar fi problema si crezi ca ei care se uita numai unul la altul vad ei ca in fata pe strada sunt doi copii sau doi batrani?
Copii sa se uite in alta parte daca nu le place sincer fiecare face ce vrea pe strada in limita bunului simt si saruturile sunt sub limita aia
Şi e ilegal? Sau ţi-e ciudă? Una e să se sărute, poate e imoral să se pipăie... Dar aşa, e ceva normal.
Si pe mine ma enerveaza persoanele care fac 100 de greseli intr-o singura, da ce pot sa fac?
RRSecularHumanist întreabă: