| iubitha15 a întrebat:

Ma numesc Andreea si a-si avea nevoie de ajutorul vostru. Pe 12 martie 2013 am cunoscut un baiat de care m-am indragostit. Dupa 3 luni el a plecat in Franta si a venit dupa 2 luni. Acum cateva luni el a inceput sa vorbeasca cu o fata pana l-am prins si el sa linistit. Eu eram foarte ranita si i-am gresit de multe ori fara sa vreau nu il mai ascultam etc. El mi-a interzis sa fumez dar nu prea pot. Acum 2-3 zile am iesit in oras cu el cu fratisu si cu cumnata lui. Eu aveam simul meu la el ca sa vada cine ma suna si el avea simul la mine. Eu facand naveta am pierdut pachetul in microbuz. Cand am trecut prin autogara soferul mi-a dat pachetul. fratele lui adica al soferului e prieten bun de familie cu parintii mei. Soferul avea numarul meu ca eu imi fac abonment si mi-a spus ca a sunat ca sa imi spuna ceva legat de prietena mea si eu i-am spus sa nu mai sune pe numarul ala iar cumnata lui ma auzit si ma parat. Acum el s-a suparat pe mine a spus sa punem punct ca nu mai simte nimic pentru mine ca l-am ranit. Am 1 an si 4 luni cu el. M-am rugat.i-am explicat. el a spus ca ma iarta dar ma va trata cu indiferenta. eu il iubesc ce pot face? ajutati-ma va rog enorm.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Ideea de baza este sa il lasi in pace.

Poti sa iei oricare argumentare care ti se potriveste cel mai bine in functie de tine, ca persoana:

1. Cat de mult vrei sa te injosesti si sa te agati de o persoana care nu te vrea si nici nu prea ii pasa cu tine?

2. O relatie reprezinta o legatura in care ambele persoane merg impreuna, se intersecteaza si se combina continuu, precum firele dintr-un snur. Din ce povestesti tu voi sunteti paraleli precum sinele de tren. Nici macar la depou nu va uniti. Din cand in cand pe drumul vietii cand mai dati de un macaz.

3. Merita faptul ca sa te agati in niste sentimente pentru cineva daca acea persoana nu ti le impartaseste? Oare tu nu ai o inima mare? Daca ai o inima mare crezi ca nu mai este loc si pentru altcineva in ea?

4. Mai bine suferi acum putin, in loc sa te gandesti la ceea ce poate ai trait impreuna cu el, mai bine te gandesti de cate ori ai fost respinsa si tratata la misto, etc. Dupa ploaie nu uita ca apare si soarele. Asa ca lasa un pic sa suferi si o sa iti treaca mai tarziu si o sa te poti bucura de unul care cu adevarat te merita.

5. O zicala a unui indian spunea ceva de genul: "nu plange daca soarele a disparut din viata ta, pentru ca lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele". Lasa acest mic "sorisor" sa apuna si uita-te dupa alte stele. Si stelele sunt niste sori de multe ori mai mari si mai puternici. Singura diferenta fata de "sorisorul" tau este distanta. Apropie-te sufleteste de alta stea si vei vedea cum un nou soare va apare in viata ta.

6. El cu siguranta nu mai are sentimente fata de tine si sta din mila cu tine. Iar tu te agati de orice negatie de parca ar fi afirmatie. El nu este cine tu ai vrea sa fie. Ci doar unul. Care in plus nici nu prea ii pasa de tine. Fa si tu la fel, lasa-l in drumul lui. Pentru ca in felul asta iti faci tie un bine. Taie suferinta acum. Chiar daca asta inseamna sa suferi un pic.

7. Atata vreme cat esti cu el, altcineva nu se va apropia de tine. Asa ca termina relatia asta care nu duce la nimic, si fii libera si pregatita pentru cel care trebuie.

7 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Il doare in papuci de tine. Daca te-a lasat pentru atata lucru, e clar ca nu te iubeste. Daca ar fi fost ceva mai grav, ce facea?

| neutrino a răspuns:

Iubeste-l in continuare, acest drept nu ti-l poate lua nimeni.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Bai,daca te iubeste, trece cu vederea. Plus ca nu l-ai inselat, nu ai facut nimic greu. Daca nu are incredere in tine, nu ai ce face.

| Aasdfghj a răspuns:

Nu vezi ca nu ii pasa de tine? Nu te lasa sa faci nimic, increderea lipseste, si te tine si in lesa. Nu are rost sa mai continui. Il iubesti, dar nu merita.

| RAY a răspuns:

Vrei si tu sa fi cu unu din franta pai cauta altu, faza cu iubirea e vrajeala vrei sa stai cu el ca e in france adica are banii

| iubitha15 explică (pentru RAY):

Am bani sa imi pun si in cap crede-ma nu m intereseaza banii lui

| RAY a răspuns (pentru iubitha15):

Da te cred