Mai lasa tu dragostea asta si invata sa scrii ca mai mult de "buna TPU" nu intelege nimeni din ce ai scris tu acolo, doar zic.
Tu draguta eu consider si nu doar eu ci si multi altii care poate vor intra la intrebarea ta vor considera ca ai mare nevoie de o lectie particulara de limba si literatura romana.
Mda, fara suparare. nu ai logica si nici nu ai scris corect. Dar. ca sa-ti raspund... nu conteaza anii atata timp cat va intelegeti + nu e o diferenta foarte mare intre voi.
Sunt foarte modesta, multumesc. PS:Accepta-mi si tu cererea de prietenie.
"Modestia este calitatea oamenilor fara calitati" - asa ca nu-i nevoie sa fii modesta
PS: Ti-am acceptat cererea in timp ce am vrut sa iti trimit eu insumi cerere
Vezi ca multi te critica dar trebuie sa faci ceea ce simti tu si ce iti spune inimioara.Din punctul meu de vedere fetele sunt cu 4 ani in fata la gandire fata de varsta care o au (chiar daca eu nu o recunsc .Asa ca trebuie ca baiatu sa fie mai mare ca sa fiti pe aceeasi lungime de Unda dar nu e o regula. Dupa 20 de ani nu imi conteaza, dar daca tu ai 17 si el 15 e o problema -Baietii pana la 20 de ani sunt prea infantili pentru a sta cu o fata mai mare ca ei.Asta daca nu vrei sa stai cu el ca nu ai ce face-Nu recomand. Daca ai o realatie fa-o calumea ca daca nu vin la tine si te bat! .
andreea2201 întreabă: