Cred ca nu ar trebui sa ii cumperi parfum - este tipic si poti da gres daca nu ii stii gusturile (eu am patit-o si nu a fost bine). Mai bine cumpara-i niste cercei cu perle (fetele chiar apreciaza perlele, iti spun din propria experienta) si invit-o la o cina intr-un loc cu o atmosfera aparte. Pe langa asta ii mai daruiesti un buchet generos de trandafiri si sigur o sa o impresionezi. Asculta la mine ca un cadou + o supriza nu are cum sa nu fie pe gustul ei. Succes si la cat mai multe momente frumoase!
Salut,nu cheltuii prea multi bani pentru ca nu ai de unde sti daca fata iti este fidela, si vei regreta. Sfatul meu este sa-i cumperi un parfum pana in 50 de euro, desi e prea mult, sau o bratara.
Pustiu,nu mai cersi funda, daca el considera ca l-ai ajutat sigur iti va acorda!
Cumpara-i ceva caracteristic tarii in care te afli,daca esti in Franta ia-i un turn Eiffel in miniatura, daca esti in Anglia ia-i Big Ben-ul tot in miniatura, ai prins ideea.
Daca mergi la un magazin cu suveniruri pentru turisti, gasesti tot felul de variante, greu te vei putea hotari!
Completezi cu o cutie de Ferrero Rocher si un brat de trandafiri si vei fi la inaltime!
Orice iai cumpara tine minte ca pentru ea conteaza foarte mult ca-i de la tine. poate o bratara nesofisticata simpla si din astea. si desigur iubire ta este cea mai nepretuita si in acelasi timp scumpa.
Va multumesc muult pentru raspunsuri, ati fost de mare folos Multumesc inca o data!