| ioanabrrn a întrebat:

ma puteti ajuta? sunt in clasa a XI -a si este un baiat foarte draguut in clasa. si nu stiu cum sa ma bag in seama cu el ..si azi ma saluta si nu ma put uita in ochii lui. e prea scump. va rog frumos, dati-mi sugestii

10 răspunsuri:
| deniiiiiiiii a răspuns:

Nu lasa l pe el sa faca primul pas apoi zice ca esti foarte usor de manipulat.

| euteiubescmereu a răspuns:

Arata-i sutienul!

| BrStefan a răspuns:

Invital in pauze sa mearga cu tine la magazin, fiind doar voi 2 si incercati sa deschideti un subiect despre viata personala, daca este interesat te-va invita el data viitoare la o mica plimbare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clasa a XI a? Lasa baietii. Pune mana si invata, ca nu strica pe viitor.

| ioanabrn a răspuns:

Hei laughing avem nume asemanatoare laughing) ma rog laughing deci, daca a facut el primul pas e de bine happy fi tu cea normala, nu schimba nimic! el te place sau te va place asa cum esti tu! happy si de-acum uita-te in ochii lui laughing) serios

| ioanabrn a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate e a XI laughing) nu inteleg care-i problema ta? daca fata are fluturi in stomac asta e laughing nu-i controlezi tu sentimentele laughing invata ea laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

mai zambeste-i cand e cazul si lasa l pe el sa faca restul

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Pai incearca sa fii mai indrezneata, incearca sa te comporti normal, de parca nu ti-ar placea de el! Sti tu la ce ma refer.Ai putea asa in gluma sa zicem de exemplu cand isi scrie o tema, sau daca vrei puteti scrie impreuna o tema in clasa dar sa stati unu langa altul. Poti sa te pui langa el cateodata, sa vorbesti frumos cu el, sa faceti glume.Dar nu fi prea convingatoare ca dupa nu va fi de bine! Incearca sa fi doar tu si el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ioanabrn):

Care-i problema ta? De ce faci astfel de comentarii? Pana la urma, mi-am spus punctul de vedere.