| adimancool a întrebat:

Buna TPU..ma simt cam prost k scrius asta aici dar...Cum sa fac sa ma impac cu o fata? tin enorm la ea.Am mai fost odata cu ea si ne-am despartit pentru simplul fapt k i-am inchis la tel DIN GRESEALA.si s-a combinat cu unu' care cica e baiatu ideal care A PARASITO straight face. acum tot ma dau pe langa ea si nu zice nimicsad. Sincer fac putin pe-a prostu' si mai scriu la status pe mes:"dar pe mine cine ma iubeste?crying" si dupa 2 minute primesc raspuns de la ea k ea ma iubestestraight face.Intr-o seara am intrebat-o pe mes daca a tinut la mine cat de putin(eram beat putin) si mi-a zis asa si citez:"normal ca am tinut si inca mai tin". Acum cand ne intalnim o iau in brate, ne pupam pe obraz.dar totusi mi-e frica sa o intreb daca vrea sa fie cu minecrying.Ce sa fac? nu vreau sapunsuri gen:zii ce simti. vreau ceva mai pe ocolite sunt mai timid de fel.DAU FUNDA BORTSOMEGAA

Răspuns Câştigător
| SufletRapus a răspuns:

Ia-ti inima-n dinti si mergi sa vorbesti cu ea, dar dupa parerea mea nu te merita adica sa se supere pentru simplul fapt ca i-ai inchis telefonul fara intentie. Fata asta probabil vrea sa joace cu tine, cu sentimentele tale. Cauta pe altcineva care sa te merite. Cu greu mai gasesti pe cineva care sa tina cu adevarat la tine. Eu l-am gasit dar din pacate D-zeu l-a vrut la el crying

7 răspunsuri:
| DeKoniec a răspuns:

Omule fa exact ce ai facut si prima data.
Si mereu cand faci acele lucruri langa ea, spune-i "ca in vremurile bune". straight face Nu cred ca...ehh...las' Succes!

| LuMix a răspuns:

Intrabo asta cand este intro buna dispozitie : te rog sa-mi spui ma mai iubesti?
Si nu-ti fie frica daca inca te iubeste va zice da si o sa va impacati.
Funda?

| marius2199 a răspuns:

Adimancool zii ce simti Funda te rog

| marius2199 a răspuns (pentru DeKoniec):

Crezi ca o mai fraiereste ca prima data

| ThisGirlHere a răspuns:

Spune-i cat de mult tii la ea. Spune-i ca ti-e dor de ea si ca o vrei inapoi. Dar nu numai vorbe, arata-i si prin fapte. Si prin fapte nu ma refer la cadouri. Fa mici gesturi care sa-i arate cat de mult tii la ea. De asemenea, ai putea s-o inviti la o mica plimbare prin care sa-i explici totul. faptul ca din greseala ti s-a inchis telefonul..si ca tii la ea. Succes! happy

| Azµre a răspuns:

Te învâți în jurul cozii, ori îi zici ce simți ori treci mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Vorbeşte deschis cu ea, întreab-o dacă mai simte ceva pentru tine şi vezi.
Te pup!