Exprima-ti sentimentele, spune-i că o placi și o să plece mai repede decât ia Dinamo goluri.
Tu ești doar un prieten pentru ea. Evident că e supărată când nu-i vorbești pentru că ești foarte important pentru ea. Știi, ești prietenul ăla care e mereu lângă ea, îi spune cât de frumoasă e, cât de bine miroase chiar dacă-i pute gura, îi dă sfaturi și o ajută mereu.
"Intodeauna am sustionuto am laudato i-am spus cai frumoasa ca are un caracter minunat daca n-am facut zecii de mii de complimente ma impusc."
Dacă vrei ca ea să te remarce trebuie să-ți schimbi atitudinea. În primul rând, vorbești cu ea cât mai rar. Ideea e că dacă tu o bagi în seamă în fiecare minut al zilei, ea va ști totul despre tine (La ce oră ai mâncat sarmale și de câte ori te-ai căcat), iar tot misterul va dispărea. Dă-i ocazia să se întrebe de ce anume nu vorbești cu ea și să încerce să repare această distanță dintre voi pe care o creezi tu intenționat. Făcând asta, tu ești în centrul atenției, acum ea încearcă să "te combine". Din start ai de câștigat, deoarece acum tu ești cel care îi respinge avansurile și o face să "fiarbă".
În al doilea rand, îi arați că ești un tip ocupat și nu ai timp de dramele ei de adolescentă. Dacă până acum erai cel la care se plângea că viața e nedreaptă și că prietenul a părăsit-o, acum schimbi subiectul dându-i de înțeles că discuțiile de acest gen le dezbate cu prietenele ei, nu cu tine, pentru că nu-ți pasă.
În al treilea rand, cauți mereu motive să vă vedeți la un suc sau la o plimbare, deoarece vorbitul pe facebook te plictisește.
În plus, încearcă să-i bați apropo-uri, MULTE dar în momente potrivite, astfel încât să realizeze că tu ai vrea să ai o relație cu ea, mai puternică decât cea de prietenie. Când observi că își dă prea mult seama, devii relaxat și rece. Tu nu trebuie să-i spui că o placi, trebuie s-o faci pe ea să te placă. Dacă totuși vrei s-o faci, îi spui doar atunci când ești 300% sigur că te place.
Nu mai fii pămpălău și fă-o să realizeze că de fapt, tu ești băiatul potrivit pentru ea. Dar nu zice nimeni că asta o faci complimentând-o excesiv și pupându-o-n fund la fiecare ocazie.
Pai ar trebui sa iti exprimi sentimetele, tot atat ai o viata, si daca nu iti iese, mai sunt fete pe lumea asta, incearca sa colaborezi cu ea, sa ii zici ca " arati superb " sau ceva in gen, dar fi cat mai atragator, si iti recomad sa te imbraci in rosu pentru ca e mai atragator, fetele le plac baietii imbracati in rosu, si, iti mai zic odata, fi curajos si zii ceva acolo, sa fie romatic, expima-ti sentimentele!
Nu începe să tragi concluzii. Du-te și întreab-o dacă "te place", dar roag-o să fie serioasă. Odată ce vei știi sigur va fi mai bine deoarece vei știi ce să faci pe viitor.
Intodeauna am sustionuto am laudato i-am spus cai frumoasa ca are un caracter minunat daca n-am facut zecii de mii de complimente ma impusc...
Fetelor le plac baieti rai,tu find unul cuminte nu te place,noi oamenii suntem vanatori te vinzi prea ieftin si rapid,daca nu o inebuneai cu en mesaje poate aveai o sansa asa nu-i pasa de iubirea ta,crezi ca la fete le pasa de iubirea ta? le pasa de ce masina ai, cum te imbraci, cum te comporti, cati banii ai etc daca ai fi mascul ai vedea ca am dreptate sincer amice du-te la o prostituata si isi va trece, data viitoare numai crede in vrajeli, respinge iubirea ca e piedere de timp
Nu am vrut sa o iubesc, nu asta era scopu... pur si simplu s-a intamplat m-am atasat prea tare de ea, Nu vad alta fata in afara de ea, chiar nu pot vedea si stiu ca ai dreptate nu stiu ce dracu sa fac, nu i-am dat atentie multa, uneori am respinso dar asta e imi bag **** in ea lume si eu fac cadou.
Sincer am iubit o fata adica imi placea de ea mult,imi batea inima,ma emotionam etc dar ne cunoasteam din copilarie,n-am facut nimic,imi era frica de respingere,intre timp ea a alea unu cu banii si s-a dus in Italia lucru ciudat pentru ca si cand iubeam o alta fata tot simteam ceva aiurea stiu, si cam atat,imi plac multe fete dar eu nu sunt de ele,eu spun sa accepti situatia asta e,mergi inainte stiu e greu,plangi,esti trist dar asta e,data viitoare fi mai indiferent,eu din greseli am invatat eram obsedat de ele,le dateam en mesaje,le spuneam ca sunt frumoase,le iubeam ce crezi ca le pasa? nu amice, nici unei fete nu le pasa daca te comporti frumos, ele vor un badboy care sa le considere jucarii sexuale atat, asta mi-a spus si soramea un baiat cuminte nu e bun, vrem unu rau, induiferent, care nu ne plictiseste, ai nevoie de o scimbare, nu te preface ceea ce nu esti dar invata din greselile tale
Frate...pot sa spun ca si eu am fost in locul tau! Impune-ti singur faptul ca nu mai vrei sa vorbesti cu ea, fi ambitios, trebuie sa ai si tu respctul tau de sine.Nu o lasa sa te calce in picioare. Apuca-te de un sport ceva care sa te dezvolte si dedica-te 100% acelui sport. O sa vezi ca o s-o uiti foarte repede.In momentul asta, imediat dupa ce imi citesti raspunsul impune-ti sa Nu mai vorbesti cu ea!
Roman eu zic sa o intrebi, aceiasi dilemo o am si eu ce viata e asta fara iubire? fac pariu ca ai intre 14-17 ani
Ba frate, nu mai fi muiere slaba, dati doua pakme si trezeste-te, fetele nu merita lacrimile noastre tu trebuie sa fi badboys si sa ii arati indiferenta, araatai ca te simti bine fara ea, asta o va face sa turbeze mai rau ca un maidanez
Am patit. Rupe orice legatura cu ea... In primele zile o sa ti se para ciudat rau ( gen cand incercam sa mananc mi se punea nos in gat ) o sa te gandesti un timp numai acolo dar o sa iti treaca.Eu am ajuns la concluzia asta : Cine nu stie sa te pretuiasca, nu te merita. Asa sunt fetele, le dai tot ce vor : intelegere, etc, e tot perfect, dar ele tot cauta altceva si ti-o baga pe aia grea " te vad ca pe un frate sti " si dupa tot ele se plang cand dau de toti nenorocitii...
Foarte adevarat, dar nu pur si simplu schimb atitudinea, ce complimente ce ascultat ce faci si atat mai intreaba ceva ea okey is ocupat deja si-o luat-o in cap
Duma cu dinamo i bestiala Forta FCSB Si mersi foarte mult o sa aplic tot ce spui, demult asteptam un raspuns dinasta.Dar ea tot iese cu baietii si isi cauta iubit, ce naiba sa fac sa nu mi-o fure vreun pampalau... MORRRRRR DE CIUDA cand aud ca iese cu ala sau cu ala,... ei i plac tipi cu barba, m-as rade ca sa imi creasca barba oare asa m-ar placea daca as mi mai atractiv fizic
Daca ea iese cu altul, inseamna ca pe tine nu te iubeste, degeaba insisti tu la ea.