Parerea mea este ca daca nu iti gasesti persoana pe care o iubesti si sa fii convins ca si ea te iubeste nu are rost sa faci sex cu orice fata. pentru ca prima fata cu care faci sex o sa iti ramana in minte tot restul vietii si o sa o iubesti mai mult.
Frate Eu am 19 ani şi am şi prietenă şi tot virgin sunt
Ce-i aşa rău? Tu te iei după turmă? Nu vezi ca lumea merge în jos şi tot mai mulţi merg după ea? Nu te lua după anutraj.
A da. Şi de unde ştii tu că unii din prietenii tăi nu mint? Poate zic şi ei aşa ca ai făcut sex ca să pară chipurle mai bărbaţi. Mai ştiu eu de ăştia
Mai omule.si eu am 15 ani da...ce naiba aveti?! da`i dracu pe prietenii tai si gata. daca ei nu mai sunt, nu mai trebuie sa fii nici tu?! asteapta persoana potrivata si nu sta cu ea doar pentru sex. DESCHIDE OCHII!
Cristina! RESPECT!
ododod. te iau de sot.
Scuze Am deja iubirea mea
Ci draguuu:X si eu am.
Vă doresc să vă meargă bine şi tu să ai grijă de tine
ce frumos. asa sa fie
multumim la fel >X sa va tina mult mult mult! si tu la fel
Să înţeleg că la tine nu merge prea bine? Nu că e treaba mea dar asta reiese.
E mult de zis.bai
Sincer îmi pare rău Hei sunt destul de bun la dat sfaturi (cel puţin aşa mi se spune). Dacă vei avea nevoie de mine, lasă-mi ID-ul trimiţând mesaj, ok?
Cristinacrs69
Nu trebuie sa fi ca altii.
trebuie sa faci asta cand simti tu si cu o persoana pe care o sa o iubesti.
sfatul meu e sa astepti persoana potrivita.
nu cred ca te incanta cu nimic ca n-o sa mai fi. adica pune-te in situatie, ca le zici prietenilor tai ca nu mai esti. si ce? nu e nicio diferenta..castigi ceva? nu . deci cel mai bine e sa nu te grabesti
Să ştii de la mine aşa:Virginitatea nu e un defect ci o mândrie.
Prea multe persoane îşi fac un complex din asta.