| Anonimity a întrebat:

ma tot framanta o chestie.Am 15 ani si sunt virgin, timp in care prieteni de ai mei de aceiasi varsta nu mai sunt...Credeti ca ar fi bine sa imi gasesc o prietena si sa fac sex cu ea? Daca da, cum o sa ajungem sa facem asta?

Răspuns Câştigător
| BeAmazing a răspuns:

Parerea mea este ca daca nu iti gasesti persoana pe care o iubesti si sa fii convins ca si ea te iubeste nu are rost sa faci sex cu orice fata. pentru ca prima fata cu care faci sex o sa iti ramana in minte tot restul vietii si o sa o iubesti mai mult.winking

17 răspunsuri:
| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Mai omule.si eu am 15 ani da...ce naiba aveti?! da`i dracu pe prietenii tai si gata. daca ei nu mai sunt, nu mai trebuie sa fii nici tu?! asteapta persoana potrivata si nu sta cu ea doar pentru sex. DESCHIDE OCHII!

| ellaaaaaaa a răspuns:

Nu trebuie sa fi ca altii.
trebuie sa faci asta cand simti tu si cu o persoana pe care o sa o iubesti.
sfatul meu e sa astepti persoana potrivita.
nu cred ca te incanta cu nimic ca n-o sa mai fi. adica pune-te in situatie, ca le zici prietenilor tai ca nu mai esti. si ce? nu e nicio diferenta..castigi ceva? nu happy. deci cel mai bine e sa nu te grabesti

| DistrugatorulDeVise a răspuns:

Să ştii de la mine aşa:Virginitatea nu e un defect ci o mândrie.
Prea multe persoane îşi fac un complex din asta.

| Nordic a răspuns:

Frate laughing Eu am 19 ani şi am şi prietenă şi tot virgin sunt laughing Ce-i aşa rău? Tu te iei după turmă? Nu vezi ca lumea merge în jos şi tot mai mulţi merg după ea? Nu te lua după anutraj.

| Nordic a răspuns:

A da. Şi de unde ştii tu că unii din prietenii tăi nu mint? Poate zic şi ei aşa ca ai făcut sex ca să pară chipurle mai bărbaţi. Mai ştiu eu de ăştia laughing

| Nordic a răspuns (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

Cristina! RESPECT!

| Nordic a răspuns:

"Că AU făcut" scuze

| AntigelMăă a răspuns:

Gasteste'ti un baiatlaughing)

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Nordic):

cool ododod. te iau de sot.

Scuzebig grin Am deja iubirea mea love struckwinking

Ci draguuu:X si eu am.

Vă doresc să vă meargă bine şi tu să ai grijă de tine happy

sad ce frumos. asa sa fiehappy multumim la fel >X sa va tina mult mult mult! si tu la felsad

Să înţeleg că la tine nu merge prea bine? Nu că e treaba mea dar asta reiese.straight face

E mult de zis.baisad

Sincer îmi pare rău sad Hei sunt destul de bun la dat sfaturi (cel puţin aşa mi se spune). Dacă vei avea nevoie de mine, lasă-mi ID-ul trimiţând mesaj, ok?

Cristinacrs69