Nu pot sa imi dau seama de ce ma simt asa, am asa un gol in stomac cand ma gandesc la persoana respectiva si mi-as dori ceva mai mult decat intalniri cu scop sexual, desi nu o sa fie. Se comporta dragut si ma asculta daca am vreo problema, ma ajuta, imi da sfaturi. a zis ca asa fac prietenii. Nu stiu cum sa scap de starea asta, de filmele astea. singurul mod ar fi sa renunt la el, dar nu vreau ca omul a fost sincer si nu mi-a dat de inteles ca vrea o relatie, nu m-a lasat sa imi fac filme spunandu-mi ca ar vrea. Chiar nu stiu cum sa procedez
Depinde numai de tine. Tipul a fost corect, faptul ca nu este indiferent fata de alte nevoi ale tale arata ca nu e duplicitar.
Eo ati sugerez sa meditezi singura cu gandurile tale si sa te gandesti bine cum il vezi pe barbatul / baiatul respectiv pentru ca trebuie s-a realizezi ca tie ati trebuie un baiat care tine la tine si te vrea pentru tot ce esti tu adica o femeie frumoasa si desteapta.
Dar este bine sa pui la o parte aceste ganduri si sa te bucuri de sexul cu el pentru ca sexul este sanatos pentru minte si corp fetito! 1 Si dupa o sa accepti doar prietenia cu el si o sa gasesti un barbat cu madularul mare care o sa vrea sa fie si impreuna cu tine intr-un mod sanatos si care te v-a iubi! 1
Ai fi mai fericita daca te-ai ruga lui Dumbezeu pentru un viitor sot, care sa iti ofere ceea ce simi ca iti doresti si ceea ce a fosr creata sa isi doreasca orice femeie.Barbatul care nu e dispus sa se casatoreasca si sa fie fidel, din persoectiva Creatorului, nu merita sa aiba parte de sex.Iti risipesti tineretea degeaba pentru un tip hedonist si egoist si exploatator.
anonim_4396 întreabă: