anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU!
Mă văd cu un tip care vrea doar sex, amiciție, bla, bla, dar am început să mă atașez și a apărut gelozia deși mi-a zis clar că nu caută relații de durată sau altele. Nu știu de ce sentimentul ăsta de gelozie, atașamentul ăsta. probabil lipsa de atenție din ultima relație și felul în care mă tratează ( îmi acordă atenție/ mesaje. glume, plimbări, etc ). Cum pot gestiona acest sentiment de gelozie? Vreau să păstrez legătura asta cu el deși e doar sexuală, dar nu vreau să îmi fac filme cu el de viitor sad
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Syrten a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu pot sa imi dau seama de ce ma simt asa, am asa un gol in stomac cand ma gandesc la persoana respectiva si mi-as dori ceva mai mult decat intalniri cu scop sexual, desi nu o sa fie. Se comporta dragut si ma asculta daca am vreo problema, ma ajuta, imi da sfaturi. a zis ca asa fac prietenii. Nu stiu cum sa scap de starea asta, de filmele astea. singurul mod ar fi sa renunt la el, dar nu vreau ca omul a fost sincer si nu mi-a dat de inteles ca vrea o relatie, nu m-a lasat sa imi fac filme spunandu-mi ca ar vrea. Chiar nu stiu cum sa procedez

| gogugogugogu a răspuns:

Depinde numai de tine. Tipul a fost corect, faptul ca nu este indiferent fata de alte nevoi ale tale arata ca nu e duplicitar.

| georgeSexGuru a răspuns:

Eo ati sugerez sa meditezi singura cu gandurile tale si sa te gandesti bine cum il vezi pe barbatul / baiatul respectiv pentru ca trebuie s-a realizezi ca tie ati trebuie un baiat care tine la tine si te vrea pentru tot ce esti tu adica o femeie frumoasa si desteapta.

Dar este bine sa pui la o parte aceste ganduri si sa te bucuri de sexul cu el pentru ca sexul este sanatos pentru minte si corp fetito! 1 Si dupa o sa accepti doar prietenia cu el si o sa gasesti un barbat cu madularul mare care o sa vrea sa fie si impreuna cu tine intr-un mod sanatos si care te v-a iubi! 1

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita daca te-ai ruga lui Dumbezeu pentru un viitor sot, care sa iti ofere ceea ce simi ca iti doresti si ceea ce a fosr creata sa isi doreasca orice femeie.Barbatul care nu e dispus sa se casatoreasca si sa fie fidel, din persoectiva Creatorului, nu merita sa aiba parte de sex.Iti risipesti tineretea degeaba pentru un tip hedonist si egoist si exploatator.