| Danielita a întrebat:

Maine este ziua fostului meu. Ne-am despartit de 3 luni. am incercat sa ramanem amici dar ne certam mereu si acum nu mai vorbim deloc,, trecem unu pe langa altul si nici buna nu ne spunem crying. Ce credeti ca ar trebuit sa fac? Sa ii trimit un mesaj cu La multi ani. sa il sun sa ii spun... sau sa nu ii spun nimic ca si cand nu as sti ca este ziua lui?

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
El cu siguranta stie ca i cunosti data nasterii,si ar fi urat din partea ta sa nu i trmiti un sms!
Parerea mea e sa i scrii un sms frumos,bland,ci ganduri bune,in felul asta el se va gandi,poate la o schimbare si din partea ta.
Daca nu i vei trimite,vei da dovada de egoism,de nerecunoastere si asta nu da bin,dupa cate citesc,iti pare rau ca sunteti despartiti!
Nu l suna,ca poate nu ti va raspunde,dar sms ul tot il va citi si ii va ramane acolo!
Asteapta raspunsul lui,trebuie sa ti scrie ceva in forma de multumire si poate ca asa, ve ti mai lega o prietenie, deocamdata!
Castiga i increderea!
Numai bine iubita!

5 răspunsuri:
| alafaranume a răspuns:

Da-i un sms si daca vrei oarecum sa ii trimiti si o argumentare ceva scrie-i exact asa." buna pentru tot ce a fost intre noi cchiar daca nu ne mai vorbim m-am gandit ca macar un sms de ziua ta imi permiteam sa iti scriu, la multi ani!"

| trafikantu a răspuns:

Nu cred ca mai are rost daca spui ca este "ex" si nu mai aveti nici o legatura, numai va certati si nici macar un buna nu va mai spuneti. Incearca sa uiti de el si las`o pe "viitoarea" sa aiba grija de el.

succes.

| Danielita explică (pentru AIRIUS):

Imi poti da un ''model '' de sms? mesi:*

| AIRIUS a răspuns (pentru Danielita):

Parerea mea este ca trebuie sa i scriu un sms legat de ziua de nastere,asta in primul rand,pentru ca nu poti sa amesteci lucrurile! Si nici nu e frumos!,,am ocazia sa ti spun cele mai frumoase ganduri odata pe an si voi profita! esti cel mai cald suflet care l am avut aproape,iti doresc fericire, sanatate si sa alegi intelept in viata ta! La multi ani!,, Asta mi a venit acum, poate mai gasesti si tu niste cuvinte sa mai inlocuiesti!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu e nevoie sa scrii ceva foarte oficial, o urare simpla si sincera de la multi ani, daca nu mai discutati trimite-i un mesaj.