Fratioru,
Scoate-o la un teatru romantic de calitate! Ia biletele din timp! Pretuieste mai mult ca un film cu multe reclame si marketing american.
Cumpara-i o bijuterie de preferat o bratarica din aur, ca sa poata sa se mandreasca si ea la colege ce iubit are
Gaseste niste flori care stii ca ii plac si pune-i in brate un buchet de 7 ca in melodia lu Salam
Daca aveti deja relatii sexuale, gaseste un cadru intim si pregateste-i un playlist romantic evergreen asa gen si eventual o melodie poti sa o precezi cu o dedicatie facuta pe un mixer si o sa ramana surprinsa cred
Bea ceva energizant si mananca bine, in noaptea aia cel putin 3 numere din care unul cu japca, o scoli special din somn asa ca vrei sa faci dragoste cu ea ca ai visat-o!
Fa-i un oral ca la carte! Nu scoti botul din pasarica pana nu striga tremurand lasaaaa-maaaa!
Pregateste un levier si o ranga, s-ar putea sa nu o mai poti dezlipi de tine.
Cheama-i un taxi!
Succes!
(sa nu ma chemi la nunta ca mai am vreo 4 la anul programate)
Ma asteptam la sex din partea voastra. Dar nu ea, inca nu vrea. Vreau ceva romantic, simplu cu care sa o impresionez!
Atunci taie textul meu care presupune ca va cunoasteti intim.
Sex anal frate, e o adevarata aventura.
http://forum.retardedracoons.com
Ar fii o ocazie buna sa va apropiati mai mult si sa rupeti barierele dintre voi incepand cu o seara romantica aceasta terminanduse cu o noapte de dragoste.
Sa scrii pe trotuar sau altundeva cu petale de trandafirii,, la multi ani iubirea mea, te iubesc
djcip01 întreabă: