| Mirceaaaaa a întrebat:

maine implinesc 6 luni de relatie alaturi de prietena mea,ce lucruri as putea face cu ea? Sa fie ceva special,nu gen,film, plimbare in parc... FUNDA!

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Fratioru,
Scoate-o la un teatru romantic de calitate! Ia biletele din timp! Pretuieste mai mult ca un film cu multe reclame si marketing american.
Cumpara-i o bijuterie de preferat o bratarica din aur, ca sa poata sa se mandreasca si ea la colege ce iubit are happy
Gaseste niste flori care stii ca ii plac si pune-i in brate un buchet de 7 ca in melodia lu Salam happy
Daca aveti deja relatii sexuale, gaseste un cadru intim si pregateste-i un playlist romantic evergreen asa gen si eventual o melodie poti sa o precezi cu o dedicatie facuta pe un mixer si o sa ramana surprinsa cred happy
Bea ceva energizant si mananca bine, in noaptea aia cel putin 3 numere din care unul cu japca, o scoli special din somn asa ca vrei sa faci dragoste cu ea ca ai visat-o!
Fa-i un oral ca la carte! Nu scoti botul din pasarica pana nu striga tremurand lasaaaa-maaaa!
Pregateste un levier si o ranga, s-ar putea sa nu o mai poti dezlipi de tine.

Cheama-i un taxi!

Succes!
(sa nu ma chemi la nunta ca mai am vreo 4 la anul programate)

| Mirceaaaaa explică (pentru grab):

Ma asteptam la sex din partea voastra. Dar nu ea, inca nu vrea. Vreau ceva romantic, simplu cu care sa o impresionez!

| grab a răspuns (pentru Mirceaaaaa):

Atunci taie textul meu care presupune ca va cunoasteti intim. happy

8 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

In parc, apoi la film, apoi la un suc. happy

| RetardedRacoons a răspuns:

Sex anal frate, e o adevarata aventura.
http://forum.retardedracoons.com

| elComandantee a răspuns:

Simplu. Îi faci ziua fericită. Ce-i aşa de greu?

| UngUrU777 a răspuns:

Hee hee, fai clatite sau scrie-i ca o iubesti cu petale de trandafiri! smug

| AlexandruParaschiv98 a răspuns:

Ar fii o ocazie buna sa va apropiati mai mult si sa rupeti barierele dintre voi incepand cu o seara romantica aceasta terminanduse cu o noapte de dragoste.

| Fetytza99 a răspuns:

Sa scrii pe trotuar sau altundeva cu petale de trandafirii,, la multi ani iubirea mea, te iubesc