anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mda am nevoie de ajutor azi m-a sunat mama iubitei mele pentru "a purta " o discutie cu mine... Ea a tot criticat-o pe iubita mea pentru ca nu mananca si ea mi-a spus ca ea crede ca pentru iubita mea s-a terminat totul straight face (de rev a fost o faza si parintii ei au facut un scandal monstru si de atunci iubita mea are doar necazuri ) cica "s-a lovit gelozia unui tata cu sentimentele mele " eu am fost acolo si tot timpul o sustin si-i aduc zambetul pe buze dar acum nu stiu ce sa fac deoarece ea mi-a zis sa nu-i zic iubitei mele si-s 2 variante... ori ii spun si-i pierd increderea la mama ei ori nu-i spun si poate se supara pe mine pentru ca am mintit-o ce sa fac? Multumesc de ajutor!

5 răspunsuri:
| BonneLess a răspuns:

Nu ii spui ca te-a sunat mama ta si ca ti-a spus acele chestii, ii spui ca ar trebui sa manance mai bine ca tie iti place foarte mult de ea, dar iti place o fata cu forme bine conturat in caz de`i slaba. Si ai si tu grija de ea si daca te mai suna mama fetei sa ii spui ca o sa incerci tu sa o convingi sa faca macar putin din ce`i zice mama ei pentru ca nu ii vrea raul.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciodata sa nu-ti minti iubita, indiferent cat de greu este. Tu traiesti cu iubita nu cu mama acesteia. Spune-i despre discutia telefonica avuta cu mama sa. E important ca iubita ta sa aiba incredere in tine si sa va continuati relatia bazata pe sentimente curate.

| FallenDemon a răspuns (pentru BonneLess):

Tot timpul ii spun sa incerce sa mance putin pentru mine happy sa aiba grija de ea o iubesc foarte mult si ma simt nasol ca trebuie sa o mint... cred ca o sa-i spun adevarul desi mama ei ii singura care-i permite sa se mai vada cu mine tatal ei e cam nervos pe mine straight face

| FallenDemon a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu ca traiesc cu ea... dar mama ei ii singura care-i mai da voie sa se vada cu mine pentru ca tatal ei ii nervos pe mine straight face de revelion a ridicat mana la ea si eu l-am prins de mana si i-am zis sa se calmeze si de atunci are draci pe mine.O iubesc foarte mult nu as vrea sa o pierd si mi se rupe sufletul cand o vad ca sufera straight face

| Sweet00gum a răspuns:

Nu ii spune iubitei tale de discutia cu mama ei. S-ar supara si pe tine, dar si pe ea. Daca ii spui iubitei tale, si afla mama ei ca ai parat, s-ar putea sa nu mai fie complicea voastra, si atunci chiar ca esti pierdut.