| BrokenOne99 a întrebat:

Buna TPU sad Mi-a placut de un baiat o luna si ceva, dupa care am avut o relatie, timp de o luna. A fost una dintre cele mai frumoase relatii ale mele, chiar daca a fost scurta, el era genul de baiat pe care voiam sa-l am langa mine, se incadra in toate criteriile mele. Cred ca ma indragostisem pe loc sad Dar s-a despartit de mine din cauza unui gest "copilaresc" pe care l-am facut. A fost copilaresc intr-adevar, dar aveam emotiile date peste cap, eram foarte vulnerabila la acele emotii, si n-am stiut cum altfel sa reactionez in momentul cu pricina. Nu ma asteptam sa renunte asa usor, se vedea in ochii lui ca ma place la fel de mult ca si mie de el, simteam asta sad In fine, mi-am spus ca trebuie sa trec peste, a durat ceva mai mult (mie mi se intampla foarte rar sa-mi placa de cineva, dar atunci cand o fac imi trece foarte greu), gen, 3 luni, dar dupa 3 luni, chiar cand aproape trecusem peste despartire, o colega mi-a spus c-a intrebat-o ce mai fac. Nu stiu daca a fost din politete sau curiozitate, cert e ca m-a pus mult pe ganduri in ziua aceea si de atunci mi-a ravasit din nou mintea, ma gandesc in fiecare zi la el. Au trecut 2 luni de la intrebarea aia iar mie parca imi e tot mai greu sad Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat spune-ti-mi va rog crying((

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu ai altceva de facut decat sa mergi sa vorbesti cu el. Spune-i ce simti, ca iti pare rau de acel gest si ca ti-ai invatat lectia. Alta sansa nu ai.

| BrokenOne99 explică (pentru SkyPilot):

O sa ma ia de fraiera...

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Prea tare te-ai agatat. A fost o simpla intrebare, de curiozitate. Chiar dorea sa stie ce mai faci, dar atat. Daca te-ar fi placut la fel de mult pe cat crezi tu, n-ar fi renuntat atat de usor, de la un simplu gest copilaresc. E cazul sa treci mai departe, sa pastrezi totul ca pe o amintire frumoasa. Vei cunoaste alti baieti, poate alte povesti de dragoste si mai frumoase happy
Capu' sus!

| SkyPilot a răspuns (pentru BrokenOne99):

Nu esti mai fraiera daca nu faci nimic? Daca orgoliul tau e mai important, chiar nu merita sa incerci.

| Alexuta333 a răspuns:

Spune-i ce simti, nu mai fii prosta.