Da, este normal atata timp cat nu ai avut contact sexual. mie de exemplu mi-a venit 6 luni (decembrie - mai) si pe urma nu am mai avut vreo 3 luni, sunt dereglari hormonale, obisnuieste-te cu ele, pentru ca 2 ani de la prima menstra te poti astepta sa iti intarzie, sau chiar sa lipseasca menstra cateva luni
. pana ti se regleaza. de un lucru sa tii cont. in cazul in care o sa ai contacte sexuale, ar trebui sa fii cu ochii pe menstruatie sa nu ai vreo surpriza
. mult succes:*
Ce ciudat si eu am 14 ani si mi-a venit prima data menstruatia in 26 februarie iar dupa nu mi-a venit o luna si dupa aceeia iarasi mia venit...nu trebuie sa te sperii e normal
Daca esti virgina nu ai de ce sa iti faci griji si chiar daca ti-a venit prima oara nu te speria
asta inseamna ca ai o dereglare hormonala. si nu e nimic rau. mie mi s-a intamplat prima oara sa nu imi mai vina 6 luni ..deci eu zic sa nu iti faci griji
Stai linistita. E normal la inceput sa iti intarzie si 2 luni. Mie mi. a venit de un an si cateva luni si tot imi intarzie cate o luna 2. O sa ti se regleze cu timpul. te pupic si sper sa te fi ajutat.:*
PowerKoko întreabă: