| Diana199819 a întrebat:

Mi-am facut cont pe TPU pentru ca sunt confuza in legatura cu un lucru. Sunt impreuna cu prietenul meu de 4 luni. Si de la un timp incoace cand suntem singuri cand ne sarutam imi pune mana pe fund. Nu spun ca nu imi place. e o sezatie placuta mai ales ca il iubesc.Si el sunt convinsa ca ma iubeste, mi-o spune de foarte multe ori si mi-a demonstrat-o. Vroiam doar sa stiu daca e in regula cu asta. El are 15 iar eu 14 ani. Vreau raspunsuri de la persoana mai apropiate de varsta mea... ma refer la faptul ca nu vreau sa-mi raspunda cineva mai invarsta gen,, esti mult prea mica pentru asa ceva, etc" pentru ca s-au schimbat vremurile. Fundita :*!

Răspuns Câştigător
| rikkimady16 a răspuns:

Doamne...da cum ai vrea sa stea? in pozitie de drepti? ii normal, tu nu pui mana pe el? sau tie cum ti se pare normal sa stai, la un metru de el cand te saruti cu el? Daca nu vrea nimic de la tine(relatii sexuale) atunci se numesc gesturi de tandrete. Se simte bine cand face lucrul ala, ii place dar asta nu inseamna ca vrea sa se culce cu tine. Si mai ales ca este cu tine de 4 luni, poate se simte bine cu tine si reuseste sa lase inhibitiile la o parte si sa se poarte cum simte in momentul respectiv. Mie nu mi se pare ceva iesit din comun, pentru doi oameni care sunt impreuna si se iubesc happy

15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sau schimbat vremurile dar nici chiar asa...e clar ca baiatul vrea ceva de la tine...decizia iti apartine

| Diana199819 explică (pentru mona):

Sunt sigura ca nu vrea nimic( ma refer la relatii sexuale). Sunt constienta ca sunt prea mica si nici nu ma gandesc la asta inca

| AllexTheWolf a răspuns:

Poi eu am 13 si pana acum nu am avut noroc in relatii, i-am spus ce simt pentru ea, dar nu i-a pasat de sentimente. Sa revenim la tine, e in regula daca o pune, dar mai rar nu asa des ca se invata si te trezesti ca... si chestia cu mana pe fund pe mine ma enerveza, e vorba de sentimente nu de sex. Dar daca stai cu el de 4 luni si abia acum a inceput sa o puna, e in regula, nu e pe interes, dar sa nu se invete si sa-ti ceara mai mult. Oricum asta tu decizi. Baftawinking

| Diana199819 explică (pentru mona):

Sunt sigura ca baiatul nu vrea nimic de la mine.( ma refer la relatii sexuale). Nici nu ma gandesc oricum la varsta asta.

| TheAce a răspuns:

Vremurile se schimba dar e totul natural, in fond si cand aveam eu 14-15 ani la fel era si au trecut totusi niste nai de atunci. Decizia e a ta si daca tie iti place, asta e cel mai important.

| shadow222 a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Ca si mine laughing cu relatiile

| AllexTheWolf a răspuns (pentru shadow222):

laughing acum le intereseaza sa ai bani laughing sentimente canci! "Iubeste ca sa fi ranit"

| Azµre a răspuns:

E normal, hormonii, e o senzație plăcută cât pentru el cât și pentru tine! Nu e o problemă e normal!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pur si simplu e o senzatie foarte placuta si excitanta, fiind o zona foarte frageda si moale! Urmeaza sanii, atentie!, sa fi pregatita! Daca acum nu poti intelege, precis vei putea cand ii vei atinge si mangaia si tu argumentul excitat!

| IloveME a răspuns:

Ok deci sa inteleg ca de la cei de varsta ta pentru ca crezi ca vei primi doar raspunsuri afirmative! mda,, cand voi avea eu copii, va fi moda de la 10 ani big grin
Cata vreme este vorba doar de atingeri, este ok ai grija cand iti va cere mai mult!
Cred ca la varsta ta nu sti ce ii iubirea, de aceea trebuie sa ai mare grija! baietii la aceasta varsta au fluturasi in capusor, cred ca se termina zilelle si vor sa se dezvirgineze cat mai repede!

| Diana199819 explică:

Nu am scris ca,, vreau sa mi-o trag". Am precizat ca nici nu ma gandesc la asta. dar vad ca iti place sa,, iti bati joc" sa spun asa.ma refeream ca vreau un raspuns de la oameni mai apropiata de varsta mea. pentru ca am mai vazut raspunsuri gen,, nu ai voie sa ai iubit pana in 16-17 ani. sau,, atingerile de gen vin dupa casatorie".winking

| darrio2007 a răspuns:

E clar ca s-au schimbat vremurile.De-asta vad ca unele vor sa se omoare(era o intrebare mai sus)cand se despart de iubit. Unde ai vrea sa iti puna mana? In secul de la pantof? Este normal sa faca asta.Anormal este varsta voastra.Na,ca am spus-o.Iti convine sau nu este problema ta.

| shadow222 a răspuns (pentru AllexTheWolf):

Asa e

| Dydy2495 a răspuns:

Atat cat nu se va ajunge mai departe cred ca totul este ok.

| Diana199819 explică (pentru Dydy2495):

Nu se va ajungehappy Am precizat si mai sus ca nu am de gand inca.