| AlexAl3Ex a întrebat:

mi-am facut si eu cont ca as vrea niste raspunsuri dupa ce o sa cititi ce am scris.Imi place de o fata din clasa ix.Problema este ca eu sunt putin mai timid ma refer cu persoana de care imi place.O cunosc de cand eram mici eram prieteni sa spunem asa dar acu la varsta asta am inceput sa o plac.De fiecare data incerc sa intru cu ea in vorba dar parca ceva/cineva ma opreste.Azi am vrut iar dar cand sa ma duc pana la ea la clasa iar parca am impietrit.Deaia va rog sa imi spuneti si mie cum as putea trece peste asta ca sa pot vorbi cu ea si poate sa ajungem la ceva.Nu vreau sa pierd asa o fata ca multe din scoala is numa pitipoance si se cred nu stiu cine dar e mai diferita.Deaia va rog sa imi dati si mie niste sfaturi ca sa pot vorbi.Multumesc celor ce au citit si va rog fara mistouri e mai diferit la mine.

Răspuns Câştigător
| Alexaaxc a răspuns:

Daca intr-adevar nu vrei sa o pierzi, gandeste-te ca trebuie sa actionezi cat mai repede! Nu pierde ocazia, hai curaj ca poti, gandeste-te ca va fi super sa vorbesti cu ea, sa petreceti timp impreuna si tot timpul in care ai asteptat si te-ai impulsionat sa ajungi la ea va merita. Nu te gandi cum sa o faci, gandeste-te la ce va urma daca o faci. Succes!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Comunică cu ea, fii mai curajos, că doar nu te mănâncă.
Respect-o, curaj!
Te pup!

| rawrr0miruna a răspuns:

Pai pur si simplu salut-o cand o vezi sau fa-i cu mana discret, cand e on pe vreun site de socializare baga-te cu ea in seama, spune-i o gluma, spune-i cvea interesant. Daca e poti sa iti schimbi putin stilul de imbracaminte si sa o intrebi tot felul de chestii sau poti sa ii scrii o scrisoare in care ii spui tot ce reprezinta ea pentru tine, cred ca se va emotiona destul de mult. Bafta!

| Azµre a răspuns:

Comunică mai mult, ieși mai mult di ncasă, scoate-o în oraș, fă-o să se simtă bine.

| AlexAl3Ex explică (pentru Azµre):

Eu comunic mult cu persoanele care imi sunt numa amici nu am probleme aici si tot timpu is pe afara am aici numa probleme cu persoana de care imi place.Dar mersi oricum de raspuns azi mi-am facut curaj si am mers pana la ea si de scos in oras o sa vad eu