Din moment ce stii care e problema Pai sfatul meu este sa slabesti sau chiar si asa poti sa te porti natural si poate cineva se v-a indragostii de tine.
Daca esti pesimist si gandesti in felul acesta,posibil sa nu ai niciodata o prietena.
Cel mai important e sa fii tu insuti si sa fii sigur pe ceea ce poti tu.
Nu trebuie sa stai retras,ci trebuie sa socializezi cat mai mult si sa incerci sa cunosti cat mai multe fete.
Nu uita care este rolul tau de baiat,nu astepta sa vina o fata la tine sa te cucereasca,pentru ca sunt slabe sanse.
Nu stiu cati ani ai, dar aspectul fizic nu ar trebui sa reprezinte o problema atata de mare, pentru ca daca te ambitionezi putin si te pui pe treaba, cu putin sport si o alimentatie sanatoasa, se va rezolva si problema aceasta.
Mult succes;*
Salut parerea mea este ca o sa ai dar depinde de tine. caracterul conteaza foarte mult sunt fete care le plac baieti rai. sunt fete care le plac baieti cuminti. daca esti glumet e bine dar sa nu razi de ele, fii mai sigur pe tine.
daca crezi ca esti gras du-te la sala si
in cateva luni bune de munca o sa slabesti si o sa ai si masa musculara mai dezvoltata deci corpul nu e o problema te imbraci frumos curat aranjat si se rezolva sper ca te am ajutat.
De cele mai multe ori caracterul e cel mai important, dar cel mai important e caracterul daca treci de prima impresie cea fizica. Ar trebui sa-i dai unei fete timpul si spatiul necesar pentru a te descoperi asa cum esti.
Daca-ti spun ca unele dintre cele mai mari vedete din America (barbatii) au avut primele iubite la 16 ani, ma pupi?:*))
Cel mai important sfat pe care ţi-l pot da în momentul acesta e să slăbeşti. Slăbeşti pentru tine, nu pentru fete.
Pentru că TU ai un complex legat de asta.
Uni nu au ochii, picioare, maini si nu se plang ca tine si ce daca nu sa ai doar nu mori din asta, in timp daca vei merge la sala vei slabi si una din 4 mld tot te va place si pe tine, dar acuma nu trebuie sa faci din asta caz de alerta nationala, crezi ca esti singurul fetele sunt scumpe azi