anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU nici nu stiu cu ce sa incep. Am avut o relatie de 2 luni cu o fata ne iubeam enorm de mult doar ca era o relatie la distanta deoarece ea s-a mutat de ceva timp in strainatate. Insa acum o saptamana am avut un accident la footbal si mi-am fracturat picioruu si am stat la spital o saptamana iar in acel timp nu am vorbit deloc sad eu ma gandeam incontinuu la ea si de abia asteptam sa ma fac bine si sa putem vorbiii macar la telll sau pe mess pana cand vine inapoii. Acum 2 zile am venit de la spital si am intrat pe mess iar la ea la status era" Te iubesc (x) pentru ca tu tii la mine si ma iubesti etc. "iar eu cand am vz asta i-am spus ca nu vreau sa mai aud de ea si i-am dat igg dar greseala mea a fost ca nu am lasat`o sa se justifice cu statusu ala. Azi m-a sunat si mi-a spus ca era doar un joc(adevar si provocare) nimic mai mult si a zis ca saptamana viitoare vine in tara si daca vrea sa ne vedem eu i-am zis ca nu ma mai intereseaza persoana eii si sa nu ma maii caute de suparare am zis`o.Desi acum ma gandesc incontinuu la ea si simt ca o iubesc si mai muult ca inainte sad ce credeti ca trebuie sa fac sa o sun si sa-i spun ca imi pare rau sunt convins ca si ea tine la mine dar din momentu in care i-am dat ignor si i-am sters nr si i-am zis sa nu ma mai caute sa ma lase in pace ea asta face cred iar eu acum stau cu ganduu daca ma va mai sunaa crying( oare sa incerc eu sa repar situatia va rog ajutatii`ma dau funda promit; o3

5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Prietene te rog sa ma ierti daca sunt mai dur, dar eu zic sa nu mai plangi atat dupa ea. Foarte bine ca i-ai spus ce i-ai spus. Putin cam dur dar e bine. Sa fim serios, ce scuza penala faza cu adevar sau provocare straight face. Tu mai bine stai calm, sa nu care cumva sa te gandesti sa o suni sau sa zici ca iti pare rau, daca fata intr-adevar vroia o sa te sune ea, si atunci o sa va impacati, daca nu o sa te sune atunci las asa ca o sa iti gasesti alta. Uite cum e reclama asta din stanga laughing cu pestii. iesi la pescuit are balta peste. Si oricum daca vine in tara nu o sa vina pentru mult timp si o sa plece iar. Relatiile la distanta nu merg, va amagiti degeaba.

| vάĝàвøήτ a răspuns (pentru EnvyU):

Mersii pentru sfat o sa tin cont de el>big grin

| just4fun_8801 a răspuns:

Copilasi treziti-va! la varsta ta (esti minor 100%) e bine sa experimentezi si sa lasi iubirea si relatiile serioase pentru 20+ aniwinking

| Jsm a răspuns:

Sti? Fetele uneori sunt tembele rolling eyes. Poate ca statusul ala nu era dar o provocare nu ai de unde sa stii. Si in plus nu pot sa imi dau seama cum o iubesti dupa doua luni. O dragoste adevarata se contruieste intr-o perioada mai mare, cand va cunoasteti calitatile si defectele reciproc. Eu zic sa o suni, sa vorbesti cu ea si vezi ce vrea. Ai grija, ca poate sa-ti raneasca sentimentele. kiss

| Daniela1990 a răspuns:

Pai suna tu ...si gata, s-a rezolvat problema )