Prietene te rog sa ma ierti daca sunt mai dur, dar eu zic sa nu mai plangi atat dupa ea. Foarte bine ca i-ai spus ce i-ai spus. Putin cam dur dar e bine. Sa fim serios, ce scuza penala faza cu adevar sau provocare . Tu mai bine stai calm, sa nu care cumva sa te gandesti sa o suni sau sa zici ca iti pare rau, daca fata intr-adevar vroia o sa te sune ea, si atunci o sa va impacati, daca nu o sa te sune atunci las asa ca o sa iti gasesti alta. Uite cum e reclama asta din stanga cu pestii. iesi la pescuit are balta peste. Si oricum daca vine in tara nu o sa vina pentru mult timp si o sa plece iar. Relatiile la distanta nu merg, va amagiti degeaba.
Copilasi treziti-va! la varsta ta (esti minor 100%) e bine sa experimentezi si sa lasi iubirea si relatiile serioase pentru 20+ ani
Sti? Fetele uneori sunt tembele . Poate ca statusul ala nu era dar o provocare nu ai de unde sa stii. Si in plus nu pot sa imi dau seama cum o iubesti dupa doua luni. O dragoste adevarata se contruieste intr-o perioada mai mare, cand va cunoasteti calitatile si defectele reciproc. Eu zic sa o suni, sa vorbesti cu ea si vezi ce vrea. Ai grija, ca poate sa-ti raneasca sentimentele.