| Allex7 a întrebat:

Buna TPU nici nu stiu cum sa incep sunt intr-o relatie de 5 luni nu e mare distanta precizez ca ne-am vazut de mai multe ori, cand este langa mine este fericita ma saruta, dar cand este acasa raspunde mai greu pe mess sau eu scriu poeme intregi ea zice *si eu*, increderea asta sincer ma doboara cum sa fac sa am incredere in ea? ce metode sunt pentru a vedea increderea celuilalt, o iubesc foarte mult si uneori simt cum cade cerul pe mine cateodata ma intreb oare ce face cu cine e, la scoala ce face? cu ce baieti umbla? ma tradeaza? Sunt un pic mai mult disperat. Ma puteti ajuta cumva? Va multumesc in anticip

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca problema este la tine,fiindca tu ori nu ai experienta in relatii si nu cunosti fetele,ori nu realizezi ca unei fete chiar nu-i place sa fie sufocata,sa i se spuna tot timpul ce iubita e si sa fie mereu ridicata in slavi,asta trebuie facut din cand in cand,sa fie surprinsa, sa astepte asta sa isi doreasca, sa tanjeasca sa-i spui iarasi o declaratie de dragoste.Cand ea e indiferenta si distanta, trebuie sa fii la fel.Nu cred ca trebuie sa te gandesti ca e vorba de alt baiat,ca atunci cand e cu tine normal ca ii place prezenta ta,felul tau de a fi, ca ii e dor de tine si ca ii place sa fie iubitoare cu tine, de aceea atunci e asa.Numai fii asa nesigur pe tine,pentru ca de aici vine gelozia ta,din nesiguranta,crezi ca va intalni pe altul mai bun decat tine,dar se vede ca ea este atrasa de tine,tine la tine,doar ca tu esti prea sufocant si ea uneori se satura, asta se poate observa clar, in timp o sa intervina montonia daca nu sti cum sa condimentezi relatia.Nu conteaza cu cine umbla la scoala sau ce face in restul zilei,puteti vorbi despre ce ati facut la telefon,nu trebuie sa te indoiesti de ea pentru ca o relatie se bazeaza pe incredere,acorda-i prezumtia de nevinovatie pana la ceva contrariu,nu te mai macina cu aceste ganduri pentru ca iti faci rau singur,iar gelozia exagerata dauneaza relatiei si dragostei pe care o simti,te face mai rau ca om,incearca sa stopezi acele ganduri,sa te gandesti ca ea te iubeste pe tine si ca e o fata cuminte, ca o cunosti si sti ce fel de om ai langa tine, nu fii disperat cu ea ca o va enerva.Impune-ti sa fii altfel,pentru ca totul pleaca de la minte,gandeste-te ca gelozia nefondata distruge o relatie,asa ca nu o mai dezvolta,indeparteaz-o si nu o lasa sa infloreasca,gandeste-te la alte lucruri atunci cand simti aceasta gelozie si da-ti seama ce absurd e sa acuzi in gand pe cineva care nu a facut nimic gresit.Iar al doilea lucru pe care trebuie sa-l faci este sa numai fii asa de ''prea dragalas'' cu ea,sa nu o mai stresezi asa mult,pentru ca ea asta simte si de aia nu spune mai mult decat un si eu,dar atunci cand vei mai fi si tu rece cu ea,trebuie sa incerci din rasputeri,pentru ca recompensa va fi pe masura,va fi si ea dulce si iti va vorbi frumos si trebuie sa o tratezi la fel,nu din razbunare, ci ca sa o faci sa isi doreasca mai mult sa ii vorbesti iarasi plin de iubire, sa fie si ea iubitoare si moarta de dorul tau.Nu o baga mereu in seama,nu o suna asa de des,nu o rasfata si alinta prea mult,nu ii spune prea multe cuvinte de dragoste,fii mai sec,doar rareori mai arunca un te iubesc sau ceva frumos,cand vezi ca e momentul si ca iti spune si ea,ca chiar iti doreste sa auda aceste vorbe,nu trebuie ca declaratiile sa devina o obisnuinta pentru ca nu mai au nici un farmec.Fa-o sa se indragosteasca si mai mult de tine, asta e metoda, mai fii si tu rece si distant din cand in cand!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| crStyle a răspuns:

Alex, iti multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea, si nu, nu am gresit ce-am spus. :]
In legatura cu problema ta...
Nu ai de unde sa stii ce face, spune-i daca-ti da parola ta, s-au fi mai direct si spune-i ca esti putin gelos, controleaz-o si tu cu cine vorbeste la telefon, cu cine vorbeste pe mess, nu exclud o sigura depresie a ta pentru ca o iubesti mult, si tot asa nu exclud intrebarea ca poate mai e cu cineva? Daca-ti raspunde mai greu pe mess inseamna ca ce stiu eu, c-are treaba mai mereu, ca vorbeste cu altcineva si uita de tine, ca poate are o treaba ceva, i-a daca spune "si eu" inseamna ca nu e posibil sa nu te iubeasca si ea, incearca sa fi si tu mai indiferent, ea crede ca daca te intreaba de exemplu, hai cu mine la coafor, ea crede ca te are la degetul mic, asa cum am spus, fi mai indiferent. Funda?

| Allex7 explică (pentru anonim_4396):

Am inteles, si daca observa ca vorbesc mai rar ii zic cuvinte dulci mai rar si o sa zica te-ai saturat de mine? mi-e frica sa nu o pierd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allex7):

Alex in nici un caz sa nu devii posesiv si sa o controlezi tot timpul, asta e calea sa distrugi o relatie si sa o pierzi.Pentru ca dragostea nu inseamna sufocare si control,gelozia o va epuiza,si la un moment dat se satura sa ii dirijezi viata,deci nu asta e calea, calea e sa renunti la gelozie, nu sa o faci sa creasca impunandu-i reguli.Nu o s-o pierzi daca ii zici cuvinte dulci mai rar si daca esti mai distant,rece,indiferent, ci daca esti sufocant, doar sa nu te indepartezi de tot.Si daca isi pune intrebarea in minte ca te-ai saturat de ea sau ca esti plictisit, va lupta ea pentru tine de teama de a nu te pierde, nu te mai ingrijora.

| Allex7 explică (pentru anonim_4396):

Intodeauna m-ai ajutat nu stiu cum sa-ti multumesc, dar ca sa scap de o indoiala cum sa o verific daca intr-adevar tine la mine si ma iubeste? exista vreo posibilitate sa o verific de la calculator, pana ma intalnesc cu ea mai dureaza si o sa stau cu sufletul la gura mereu daca as putea sa o verific cumva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Allex7):

Da,este un program,dar nu stiu cum se numeste.dar nu poti vedea totul,poti vedea decat site-urile care le acceseaza,nu stiu daca poti vedea cu cine vorbeste pe mess sau lucruri de genul. Cert e ca ea trebuie sa iti dea accept la program,poti sa o pacalesti ca e altceva,macar o vreme,nu stiu cauta-l si tu pe net sau intreaba aici,stiu ca exista,poate e ceva si mai performant. Daca cunosti pe cineva care se pricepe la calculatoare,poti sa ii afli si parola de la mess.Dar nu asa iti dai seama daca te iubeste si tine la tine,sincer,asta e o metoda de control,si vei face dinasta o obsesie,iar gelozia e o boala dureroasa,vei vedea mai tarziu ca am dreptate si ca e gresit ce vrei sa faci,orice faci nu poate impiedica un om sa te insele daca vrea,poate sa o faca oricat l-ai controla, mai bine il faci sa nu te insele, sa te iubeasca asa mult incat constiinta sa nu ii dea voie sa te insele.Si controlul sau vorbele de iubire nu sunt calea, daca mi-ai asculta sfaturile ai vedea.