anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mă lasă în pace un coleg.Cred ca vrea să mă violeze. Odata eram în curtea școlii și el a trecut prin spatele meu și s-a aplecat si și-a băgat capul în fundul meu. Daca mă ridic în picioare și el e prin preajmă se holbează întruna la fundul meu și după aceea vine la mine si ma mângâie pe spate și se freacă de mine si imi spune "cur mare" în loc sa-mi spună pe nume si imi zice că vrea să mă violeze ca ii place corpul meu și mă întreabă dacă poate să îmi dea o palmă la fund.Mai demult i-a zis diriga ca ii scade nota la purtare dacă se mai uită în fundul meu.El toată ziua vine la mine si ma mângâie și se freacă de mine. Zice ca am un fund așa bun încât nici nu ar trebui să port pantaloni.Cand port bluze care îmi acoperă fundul el mi le ridică și îmi zice să le dau jos ca este pacat.Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Cate o pereche de palme suficient de puternice si bine plasate, de fiecare data cand depaseste limita obrazniciei si a bunului simt, ar putea fi "antidotul" cel mai eficient in astfel de situatii. Bineinteles cu conditia ca uneori/in anumite momente si/sau situatii acel comportament "admirativ" al acelui "imbecil retardat" sa nu-ti induca o anumita stare de infatuare/placere sau sa-ti provoace chiar o stare interioara de... magulire/multumire. big grin

13 răspunsuri:
| DrGoogle a răspuns:

Te duci la el si ii spui ca daca nu inceteaza le spui parintilor tai si ei se vor duce la politie si nu cred ca vrea asta, iar daca nu inceteaza le spui parintilor happy

| OMFGConrad a răspuns:

Întâi vorbești cu el să înceteze, o dată frumos, o dată urât, apoi îi ceri expres doamnei diriginte să-i scadă nota la purtare. Dacă nici așa nu se liniște vorbești cu unu mai bine făcut din clasă și-i spui că-i dai un pupic pe obraz dacă-l lasă pe ăsta fără cuvinte, dacă mă-nțelegi. laughing

| johnnny123 a răspuns:

Nu spui ce vârsta aveți. Dacă aveți 10 ani, este un puștan obraznic și se poate rezolva spunându-le părinților și profesorilor.

Dacă sunteți ceva mai măricei, ceea ce face el se numește hărțuire sexuală și se pedepsește cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda. Poți să-i explici asta.

| AndreiWeisz a răspuns:

Vai de capul lui laughing Daca aveti mai mult de 14 ani, e cam trista viata baiatului ala. Spune-i ca il acuzi la politie de hartuire sexuala, chiar asa se cheama ceea ce face el. De violat te asigur ca nu e cazul, asta vrea doar sa para un macho cand el se joaca inca cu *** in nisip.

| TroubleInParadise a răspuns:

Vorbeste cu parintii

| WaterDrop a răspuns:

laughing Scuze, foarte amuzante cateva dintre cele povestite.Da`i un pumn sub centura cand mai face asta.Culmea chiar am avut o colega de clasa, care era in aceiasi situatie ca tine, primea foarte multe palme la fund si maini plasate aiurea.Asta pana a inceput sa le dea cate una. Dupa cateva zile toti se fereau de ea.

| ValentinGeorge a răspuns:

De ce te lasi hartuita de el? daca chiar te deranjeaza iti ia 5 minute sa mergi la director sau la cea mai apropiata sectie si sa depui plangere. crezi ca o sa scapi de oameni ca asta doar asteptand sa inceteze?

| intrebptcanustiu a răspuns:

Da-i pantalonii jos si incearca sa te porti ca el, o sa il sperie...momentan ii place ca te agita, dar daca persoana autoritara se schimba?

| RAY a răspuns:

Voi de asta faceti la scoala copii, trist

| maradi3 a răspuns:

Wow,ce de cur mare ai de poa sa-si bage ala capul in el!

Răspuns utilizator avertizat
| bogdanul a răspuns (pentru OMFGConrad):

Mentalitate de c...a

| OMFGConrad a răspuns (pentru bogdanul):

Îmi place mentalitatea ta care nici nu există.