Ai dreptate...nici nu stie ce vrea...are un orgoliu imens si ma disperaaaaX
Si atunci de ce te mai obosesti?
Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca pe lumea asta sunt 80% idioti si 20% oameni care-ti merita atentia.
Ceea ce face nu-i orgoliu, vrei sa-ti zic eu ce e? E "strategie" ca vezi doamne, oi fi vreo pustoaica fraiera si te innebuneste si poate poate ti-o trage.
Se poarta asa pentru ca aveti niste conflicte nerezolvate. Tu poate nu-ti dai seama dar ceva l-a ranit si nu stie cum sa procedeze. De aia si apeleaza la sfaturile unui baiat mai mare in care are incredere, iar ala il sfatuieste sa nu mai fie "asa bleg cu fetele". Apoi el incearca diverse lucruri si vede cum reactionezi, daca obtine un raspuns vizibil (uimire, nedumerire, plans etc.) atunci va continua asa, pentru ca simte nevoia de atentie.
Sfatul meu: incearca sa intelegi unde ai gresit, pentru ca l-ai ranit cumva. Daca ti-e drag trebuie sa ai grija sa se simta bine cu tine, si el a devenit nesigur. Ori l-ai sacait, ori l-ai silit sa faca ceva ce nu vrea, ori te-ai uitat dupa altcineva, ori l-ai facut cumva sa creada ca nu-l apreciezi cum merita. Ai doua variante sa rezolvi chestia asta, trebuie sa fii oricum sincera.
Ori 1) il lasi in pace si cand te cauta o sa fii distanta pana o sa recunoasca el ca trebuie sa discutati problema asta si sa o lamuriti, ori 2) ii trimiti tu prima un mesaj in care ii explici ca trebuie sa lamuriti problemele, sa va iertati reciproc si sa reparati ce s-a stricat. Si ca doar asa puteti continua, ca daca tu incerci sa indrepti lucrurile (posibil sa fie greseala ta si lui sa-i fie teama ca o sa il ranesti din nou) si el nu vrea, atunci mai bine renuntati sa va chinuiti. Sincer, parerea mea e ca si-a pierdut increderea in tine cand v-ati despartit si ar vrea sa o recastige dar nu stie daca meriti.