| myky16 a întrebat:

Nu mai stiu ce sa fac stau cu un baiat in fine de la un timp nu mai mi-a acordat atentie adica nu mai m-a sarutat, nu mai m-a luat in brate nici cel putin nu ma baga in seama, dar cand nu ma duc pe la el ma intreaba de ce nu am venit.
Imi puteti spune si mie care este problema? Va rog!

Răspuns Câştigător
| elena04 a răspuns:

Cred ca s-a plictisit de tine iarta-ma ca ti-o spun direct sau poate vrea o pauza sau poate are pe alt cineva sau pur si simplu asa crede el ca e bine sa se poarte cu tine

6 răspunsuri:
| myky16 explică (pentru elena04):

Si ce crezi ca ar trebui sa ii spun sau ce ar trebui sa fac?

| elena04 a răspuns (pentru myky16):

Da ar fi bine sa-l intrebi daca te mai iubeste si daca mai simte ceva pentru tine

| myky16 explică (pentru elena04):

Ok multumesc mult

| Roxyyymona a răspuns:

Ar fi bine sa il intrebi direct ce are de gand cu relatia voastra.

| Danysan a răspuns:

Apuca-l de gat si privindu-l in ochi spune-i """Bai nesimtitule tu stii cate am facut eu pentr-u tine, acum e momentu sa faci si tu ceva pentr-u mine adica sa ma spuporti in continuare-Glumesc-1. Sfatu meu e sa luati o pauza, sa va vedeti mai rar sau daca aveti bani mergeti sa va plimbati 2.Mergeti in locu unde v-ati intalnit sau ati petrecut cel mai frumoase clipe sigur o sa isi aminteasca ceea ce reprezinti tu pentru el si poate o sa se schimbe -este si asta o cale.

| FoundYouLover a răspuns:

Poate te place, dar tu vrei sa va intalniti cam des si el se simte sufocat. Ca daca nu mai vroia sa fie deloc cu tine de ce ar fi remarcat de fiecare data cand nu te duci?