Vai,vai.ce face dragostea din oameni! :O
Calmeaza-te.Mereu cand ne indragostim,avem senzatia ca fara acea persoana nu mai putem rezista, ca reprezinta centrul universului nostru, ca e toooot ce ne dorim.Dar e atat de gresit!
Inteleg ca esti indragostit lulea :O de ea, dar trebuie sa gandesti si cu caputul, nu doar cu inimioara.Gandeste-te putin.Ea te-a ''provocat'',ea te-a imbratisat tare,iar pe urma ti-a spus sa ai grija de tine,ea te-a intrebat daca o accepti ca si iubita,ea te suna mult si te cauta des,iar acum,cand tu intr-un final i-ai dat un raspuns,te-a lasat balta.
Daca chestia asta mi s-ar fi intamplat mie sau unui prieten de-al tau foarte bun, ce sfat i-ai fi dat?
Ei bine, sfatul acela aplica-ti-l!
O vezi cea mai frumoasa, perfecta etc, dar nu te gandesti ca poate e genul de fata care voia doar sa vada daca poate obtine ce doreste.
Poate a fost un simplu joc.
Nu o mai cauta.Fii sigur ca ti-a vazut mesajele, ti-a vazut apelurile, doar nu vrea sa iti raspunda.Nu i-ai dat niciun motiv.Deci,controleaza-te si incearca cat de mult poti sa nu te gandesti la ea.Fa altceva. Uita-te la un film,citeste,du-te afara, plimba-te, orice, dar nu o mai cauta. Daca are ceva de spus, o va face daca vor muschii ei.
Gandeste-te de 2 ori inainte sa faci si sa spui ceva. Oare merita?
Mersi pentru sfat ..deja ma inceput sa numai sufar asa mult
Pustiule, calmeaza-te!
Am trecut prin ce treci tu acum de 2 ori, si CREDE-MA, ceea ce iti trece prin cap acum, toata zapaceala din capul tau in momentul asta, provine de la faptul ca nu ai avut alte experiente cu fetele!
Vei mai trece prin asta de o gramada de ori.
Ce trebuie tu sa faci acum este sa-i acorzi spatiu fetei aleia! Daca pari dependent de ea, devii din ce in ce mai neinteresant pentru ea!
Mergi cam departe cu afirmatiile.ti-ai pierdut capul fara rost.noi baieti cand nu primi un raspuns tindem sa ne comportam cuidat(cam ca tine acum), insa raspunsul ti-l poate da doar ea.parerea mea e ca doar sa distrat, insa cand a vazut ca tu o iei muuuult prea in serios, sa "speriat" si a hotarat sa termine brusc tot ce era pe cale sa inceapa...doar o ideea
In primul rand CALM ca nu poti iubi pe cineva atat de mult dupa 4 zile, cu atat mai putin nu ai cum sa afirmi ca e totul pentru tine. Daca nu ti-a raspuns deloc toata ziua inseamna ca ea nu mai vrea sa fiti impreuna. Poti incerca sa o suni, sa o intrebi de ce nu ti-a raspuns, asa in felul asta auzi motivul de la ea. Daca iar nu iti raspunde e clar ca numai vrea.
Eu iti zic sincer ca in locul ei nu as fi sunat pana sa suni tu, sa vezi ce frumos o sa imi zica uni din cei de pe aici, daca o placi sun-o o data dar nu de mai multe ori, daca iti vede apelul si nu raspunde a fost doar o joaca daca te suna ea poti sa ii vorbesti si trei ore daca pare interesata.
In primul rand sunt hormoni la tine baiete adica te-ai gandit prea mult si ti s-a urcat la cap si la cum ne-ai povestit e imp sa nu fi facut u vreo prostie ceva sau daca nu ai facut este posibil ca fata sa fie in dubi nu stie ce sa faca parerea mea e ca mai bine mai astepti 2 3 zile sa vezi daca te baga in seama fara sa o cauti si stiu ca ti se va parea greu si daca nimic incepi sa o cauti si cand dai de ea o intrebi ce s-a intamplat alta solutie nu vad. Suces
Calmeaza-te in primul rand, nu se termina lumea la o singura fata...Nu mai incerca sa o suni sau sa o terorizezi cu mesaje pe facebook sau sms-uri, nu trebuie sa fii asa. Poate fata nu mai vrea, nici eu nu am suportat vreodata persoane care dintr-odata le i-au apucaturile si nu mai zic nimic, fara sa le faci ceva. Asteapta macar sa vezi daca iti mai zice ea ceva, fara sa o presezi tu. Daca nu ti-a raspuns pe facebook, ma indoiesc sa iti raspunda daca o suni. Daca vezi ca nu zice nimic, mergi mai departe. Asa cum ai "reintalnit-o" pe ea, poti intalnii si alte fete. Toate cele bune!
Eu cred ca nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu tine altfel tiar fi raspuns la apel parerea mea... acum tu stii da stai calm si nu fa acte sinucigase ca vei regreta :p