| Crisstttina a întrebat:

happy
Nu stiu cu sa incep. :-s
E un baiat in liceu. Acum ceva timp am inceput sa vorbim pe mes. happy
Imi zicea ca ma place.
In prima seara am vorbit 2 ore la telefon despre tot felul. rolling eyes
Suntem de aceeasi varsta (17 ani ).
La inceput nu-l placeam. Dar cum au trecut zilele am inceput sa tin tot mai mult la el. Acum il plac foarte mult si mi-e foarte aiurea.
Dar e ceva ciudat la el, acum e dulce cu mine vorbeste frumos. Dupa cateva ore e aiurea, vorbeste foarte sec.
Duminica ne-am intalnit, l-am intrebat despre chestia asta dar tot nu am primit un raspuns concret de la el thinking
Ma tinut in brate tot acest timp cat am stat cu el si ma tot pupa pe par si pe spate.

Pentru ziua aia totu a devenit la normall. am inceput sa vorbim iar ok.
Dar acum iar e aiurea, distant. happy
La scoala nu vine la mine sa ma bage in seama. nimic.
Ce sa fac? straight face Din ce cauza e asa?
Nu am talent in a povesti si nici in gramatica!
Fundita.

Răspuns Câştigător
| GummitsaxXx a răspuns:

Baiatul nu este singur de sentimentele tale, ii este frica ca tu sa nu-ti bati joc de el. Daia vorbeste asa. Pentru ca atunci cand vorbeste dulce nu se poate abtiine sa nu vorbeasca cu tine.Dar pe urma isi pune intrebarea "Oare-si bate joc de mine sau ma ia peste picior?" Adica cred ca cel mai bine e sa il intrebi odata daca chiar tine la tine si atunci ii vei spune ca si tu ti la el. Pentru ca mereu va vorbii asa. Succes! :* Fundita?love struck

3 răspunsuri:
| omuletulofficial a răspuns:

Intreaba-l fata in fata ce are, vezi ce iti spune si comporta-te firesc orice ti-ar zice. arata ca esti hotarata, si lasa emotiile departe, am trecut si eu prin lucruri asemanatoare. happy

| Crisstttina explică (pentru omuletulofficial):

L-am intrebat cand ne-am intalnit, si a ocolit raspunsu. M-a aburit de totstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt confuz, nu-mi dau seama daca tine la tine sau daca n-are chef de tine si uneori ii mai vine.
Nu stau sa-ti detaliez prostiile mele, ca pana la urma inevitabil va fi bine laughing