| EdwardIronWolf a întrebat:

Buna TPU nu stiu cum sa va zic e o chestie mai intima eu si prietena mea am cazut de acord sa o facem si ma intrebam daca fetelor le place sex-ul oral sau anal nu doar cel normal ca sa nu o pun in situatii stanjenitoare vreau sapunsuri de la fete.Si serioase FUNDA

Răspuns Câştigător
| AllePuffu a răspuns:

Nu am nimic impotriva sexului oral, dar urasc sexul anal, pentru ca din cate am auzit este dureros, iar ea, ca fata, va avea de suferit dupa. Dar poate iubitei tale s-ar putea sa ii placa, fiecare fata are preferintele ei:*

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare fata e diferita. Fiecare fata are asteptarile ei.
Degeaba ti-as spune daca mie imi place sexul oral/anal, pentru ca asta nu te ajuta cu absolut nimic! Degeaba-mi place mie, ca poate ei i se pare dezgustator!
De aceea, e normal si firesc sa vorbesti cu ea deschis despre asta.
Intreab-o daca ar fi de acord sa faceti asta si vezi ce crede. Da or ba?

Hai, curaj! Fara comunicare e jale.

| NickName01 a răspuns:

- Decât să "faci dragoste", de fapt sex, mai bine i-ai "acorda" dragoste, şi respectul de care are foarte mare nevoie. Pt. "onoarea" şi demnitatea ei ca fată şi femeie, respectul este absolut necesar.

Împlinirea iubirii nu se referă la ceea ce este „epidermic", la ceea ce ţine de senzualitate şi sexualitate. Ci ea se realizează pe plan sufletesc şi depinde de un raport de unidirecţionalitate: un singur bărbat, o singură femeie (oricine ştie cum este privită căsătoria a doua sau a treia)!
De unde eşti aşa sigur că tu vei fi soţul ei? Câte nu se pot întâmpla peste ani!

Până acum nimeni nu a demonstrat că poate în egală măsură să desconsidere căsătoria, să ducă şi o viaţă decăzută şi, în acelaşi timp să ajungă şi la împlinirea iubirii şi a familiei sale! Aceste lucruri se leagă, iar mai târziu, se confirmă!

Până acum nimeni nu a demonstrat că poate în egală măsură să ducă şi o viaţă decăzută, şi, în acelaşi timp să ajungă şi la împlinirea iubirii şi a familiei sale!

| Lexy ♥ a răspuns:

Eu zic ca pentru inceput(daca este prima data) sa o faceti normal, cand o sa o faceti a 2 -3 oara poate incercati si altceva si poate afli intre timp ce ar vrea si ce nu.Ptr ca mie una m.i se pare ciudat sa zic asa: sa o fac pentru prima data cu cineva si sa tabare pe mine ca vrea de toate(chiar daca nu este prea insistent), si nu as mai vrea nimic.Numai bine.

| Oana92 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea aceste aspecte. Fiecare om e diferit, iar acest lucru se aplica si in privinta gusturilor. Oricum comunicarea e cheia in orice relatie, asa ca vorbeste cu ea si stabiliti de comun acord urmatorii pasi.

| EdwardIronWolf explică (pentru AllePuffu):

Nu e dureros decat daca ala o are groasa ca borcanul laughing)