| Sabinanicole006 a întrebat:

Nu stiu daca stiti dar este un trend de pe tiktok cu bagarea cubului de gheata in vagin.Am 12 ani si vreau sa incerc.Credeti ca dauneaza?

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu recomand, iti distrugi inocenta vietii

| corbulalbrosu a răspuns:

Este o joaca prosteasca si absolut ilogica, lipsita de sens. Eventual poti folosi cubul de gheata ca sa-ti mangai cu ea, sfarcurile si zona aureolei mamare sau abdomenul in jurul buricului. Dar nimic mai mult de atat. big grin

| Mister09 a răspuns:

Dar un trend sa puneți mâna sa citiți o carte nu este? Așa ajungeți pe la medici când nu e cazul

| oz_1736 a răspuns:

Daca iti rupi himemenul cum te justifici ca nu ai facut sex? Intreb pentru o prietena

| corbulalbrosu a răspuns (pentru oz_1736):

Niciodata absolut nimeni in afara fetei/femeii in cauza, nu poate sa se pronunte in privinta VIRGINITATII unei alte fete/femei. Aceasta starea/notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul si/sau vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat dar acest lucru il stie/cunoaste insasi ea, cea in cauza si nimeni altcineva.
Lezarea, deteriorarea sau ruperea himenului prin masturbare sau in mod accidental printr-o actiune fizica exercitata asupra himenului se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit.
In concluzie reiese foarte clar ca procesul de lezare, deteriorare ori rupere a membranei/pielitei himen se poate produce strict ca urmare a unei actiuni fizice de ''agresiuni'' asupra sa in urma careia ramane o stare vizibila si/sau palpabila. Insa in anumite cazuri acest proces de DEFLORARE a ''pasaricii'' se mai poate produce si din mai multe diverse alte motive cum ar fi un himen foarte subtire si consistenta foarte slaba si se produce deteriorarea himenului si producerea deflorarii prin activitati care n-au absolut nici-o conotatie sexuala. In functie de grosimea, constitutia si elasticitatea himenului, acesta se poate leza/crapa/rupe in momentul in care fata exercita asupra himenului o ''tensionare'' ce rezulta ca urmare a unor miscari ample de deschidere/indepartare a picioarelor, la balet, gimnastica, catarare/escalada, dans sportiv, ciclism, urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Este unanim acceptata atat aprecierea cat si considerati portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca AUTOdezvirginarea. Multa sanatate!

| oz_1736 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Acum i-ai dat avant si idei ca nu pateste nimic. Explicatia ta e reala, stiu, dar crezi ca avea rost sa spui in fata unui copil de 12 ani care e curioasa si incep hormonii sa umble prin ea! Eu sunt un "nene", nu un pusti. Mai bine sterge raspunsul, poate inca nu l-a vazut. Parerea mea

| lorix a răspuns:

Daca racesti acolo jos (la ovare), pentru ca asta s-ar intampla, pe viitor, poti sa iti iei pa pa de la a concepe copii. Si totul pentru o joaca proasta din copilarie.

| Crosto a răspuns:

Copii din ziua de azi. pune mana pe CARTE SI lasa prostiile la 12 ani copilaria o ai odata nu mereu joaca-te distrazate ca o data esti copil

| Ralukafay a răspuns:

Măi fetiță, dar tu la 12 ani te gândești la prostii din astea? Eu la 12 ani îmi mâncam mucii. Tu măcar mai ești virgină? Că văd că ști ce este ăla vagin, eu la 12 ani mă certam cu copii vecinilor pentru păpușile lor și tu ști ce este ăla vagin. Din ce fel de familie provii? Ce fel de educație ai primit? Sau ce, vrei deja să experimentezi plăcerile carnale? Ești și tu vreo fantezistă înnascută la 12 ani ai tăi te-oi pomeni! Măi fată, pune mâna pe carte și lasă vaginul și toate prostiile astea. La generațiile astea noi, nici nu se mai pune problema să se ajungă măcar la liceu, nu? E o rușine deja ca la 12 ani să fii virgină sau ce? Să vă ferească Sfântul, ce minte aveți!

Acum 3 ore | oz_1736 a răspuns (pentru corbulalbrosu):
Acum i-ai dat avant si idei ca nu pateste nimic. Explicatia ta e reala, stiu, dar crezi ca avea rost sa spui in fata unui copil de 12 ani care e curioasa si incep hormonii sa umble prin ea! Eu sunt un "nene", nu un pusti. Mai bine sterge raspunsul, poate inca nu l-a vazut. Parerea mea
corbulalbrosu a răspuns (pentru oz_1736): Raspunsul ar trebui prezentat tuturor adolescentilor pentru a nu mai fi de rasul lumii.
Din cauza unor astfel de idei cum sunt cele ''amintite'' in acest comentariu suntem Campionii Europei la fetite mamici de doar 12-14 ani.
,, Nicio tara din Europa nu a mai doborat acest record, in afara de Romania'' Articol publicat Luni, 04 Septembrie 2017, ora 01:54
Romania a reusit sa doboare un record greu de egalat in intreaga Uniune Europeana, arata cele mai recente cifre ale centrului european de statistica, care plaseaza tara noastra pe primul loc intr-un clasament in care, cel mai probabil, ne-am fi dorit cu totii sa nu ne aflam.
Aproape una din zece nasteri din Romania are ca protagonista o adolescenta minora conform datelor Eurostat, care ne plaseaza pe primul loc in Europa in topul tarilor cu cele mai multe mame minore.

Astfel, 9, 78% din copiii nascuti in tara noastra in anul 2015 aveau mame adolescente. In Bulgaria, procentajul a fost de 9, 51%. Urmeaza Ungaria, insa distanta e destul de mare, pana la 6, 25%.

Si mai socant este faptul ca 676 de nasteri produse in Romania au fost inregistrate in randul adolescentelor cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani, arata datele Eurostat, citate de Euronews, cele mai multe din intreaga Europa, ca numar, dar in urma Bulgariei, ca proportie din total.
Cine este de vina pentru aceasta situatie absolut dezastruoasa si inacceptabila? Poate imi vei explica dumneata ''nene'', cel care probabil ai putea fi baiatul? sau mai stii chiar nepotul meu. thinking
Raspunsul este un fragmentul extras din raportul U.E.
https://ziare.com/......ni-1479747

România, țara din UE cu cele mai multe mame minore
O fetiță din Sălaj a născut la 12 ani Articol publicat in 23-05-2018 15:46
O medie de 100 de minore devin mame, anual, (numai) în judetul Sălaj, unde o fată în vârstă de 12 ani din comuna Meseşenii de Jos deţinând tristul "record" de cea mai tânără mamă din judeţ, aceasta fiind elevă în clasa a IV-a când a dat naştere unui fetiţe.
https://stirileprotv.ro/......2-ani.html
Si exemplele pot continua in orice alt judet al aceste minunate tarisoare dominata de convingeri etico-morale ''sanatoase'' nu-i asa. In scolile din Romania in loc sa se predea materia Educatie sexuala se preda... Religia. Halal Natiune! Nu-i asa? No comment. thinking
https://stirileprotv.ro/......2-ani.html

| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca ar trebui sa te preocupe scoala generala, nu bagatul obiectelor in vagin?
La anisorii tai nu baga nimic acolo, ca risti sa-ti rupi singura himenul si atunci dai de necaz.
In vagin NU se baga nimic la anisorii tai. Ala se pastreaza curat si intact pana cand vei avea sex, dar asta va fi peste mai multi ani, eventual dupa majorat (18 ani).

| marcelinogolden a răspuns:

Nu frate, am incercat eu, merge ca uns crede-ma

| Adry05 a răspuns:

Doamne căcaturi de rețele și proști care promovează așa ceva...

| Adry05 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Cum să-i zici să facă așa ceva? are 12 ani totuși...