Nu te atrageau fizic honey,degeaba se comportau super ok daca nu e chimia aia,o sa stii tu candva,chestia aia ba l-am vazut o data mam topit, sti scanteia aia care aprinde focul, alege un baiat care sa te atraga si fizic, lasa basmele cu caracterul conteaza, vezi de baieti frumosi, smecheri de cartier, badboys nu pampalai cu ce sa faci ce ei =inmormantarea zilnica https://www.youtube.com/watch?v=6ttobrfMnyQ
daca nici asa nu merge vezi nu esti lesbiana sau asexuala, multa sanatate
Altu care credere tot ce i se spune...
Deci sincer sunt uimit la ce specimene vad.
Omule, baga bine la cap ca nu poti judeca un om in functie de zodie. Sau hai sa zicem ca se poate. Eu am citit despre zodia mea, capricorn si sincer ma aseman destul de mult cu ea.
INSA. horoscopul ESTE O MARE PROSTIE!
Adica, fara suparare, dar trebuie sa fii prost rau de tot cat sa crezi in cacaturile alea. Daca de exemplu zice despre zodia peste ca azi o sa faca aia aia aia aia... iti dai seama ca la maxim 10 oameni o sa fie asa. La restul nu. Deoarece nu toti din zodia pesti au aceeasi varsta, acelasi temperament si acelasi sex. Ai inteles? Daca pui tu 10 oameni, de aceeasi zodie, sa se cunoasca intre ei, iti zic eu. daca din aia 10 se gasesc MACAR 3 care sa se inteleaga bine, crede-ma ca e super OK!
Asa ca lasa naibii horoscopul ala, nu te mai baza pe el si invata cum sa te cunosti mai bine.,, know yourself" cauta si citeste! E mult mai bine sa citesti asa ceva decat horoscop. Atata prostie.
Asta, pentru ca nu ai intalnit inca persoana de care sa te indragostesti!
Pentru ca un peste indragostit, chiar este foarte afectuos si dragastos cu persoana draga lui/ei.
Wow asa ceva mai rar o fata sincera care imi da dreptate, in lipsa atractiei fizice nu poate exista iubire, chimie indiferent de carcater, inteligenta
Știu ce spui. Dar nu ți-ai găsit prințul de pe calul alb și când o să apară să te ți bine? Nu prea contează zodia pentru că se împarte în mai multe chestii (ascedent, decan.). Dar nu e nicio problemă dacă te informezi, chiar dacă nu bate unele chesti.