Deci eu cred ca ar trebui sa te duci in locul acela si sa te imprieteneesti cum multi rokeri iar dupa ce te-ai integrat printre ei...nu stiu cum sa spun sa incepi sa lucrezi in echipa cu baiatul acela sau sa ii spui prietenei tale rokerite (daca asa se spune) sa...iti faca lipeala.
Dar trebuie sa dai si tu de inteles ca il placi.
Si despre parinti tai si desprea prietena ta normala...ar trebui sa ti lucrul asta secred vreun an asa de cand sunteti impreuna.
Si daca esti draguta sa nu iti faci griji.
Sa-mi dai funda acum, nu la anul cand totul o sa fie bine.
Eu zic sa-i adaugi facebook-ul baiatului si sa va dati intalnire in realitate, ai incredere in tine! Sunt sigur ca esti foarte buna pentru el, chiar daca este mai mare! Nu uita, esti frumoasa si are toate motivele sa te placa.
Bafta!
Cred ca prima data ar trebui sa le zici parintilor ca iti place de respectivul baiat, sau sa ii spui mamei tale, iar dupa cere-i sfatul despre ce vei face in continuare.Sincera sa fiu,nu prea imi place muzica rock,si nu imi dau seama despre ce fel de loc vorbesti,daca este o sala si va adunati toti acolo, iti va fi mult mai usor sa vorbesti cu el, pentru ca asa ar crede ca vrei doar sa fiti prieteni, daca sunt mai multe camere, si vei vb cu el singuri, atunci va stii ca ai venit fix la el.Dar cel mai bine ar fi sa faci ce stabilesti tu cu mama ta.
Eu zic sa gasesti un motiv sa vorbesti cu el si sa gasiti ceva in comun! Nu ma pricep prea mult dar zic sa gasesti un subiect in care sa il intrebi daca i-ar placea de fata (ii spui un nume de fata de la el din clasa, etc) spui mai multe nume de fete si te adaugi si pe tine!
Initial chiar am crezut povestea ta, pana am ajuns la sfarsit si am realizat ca nu esti decat un copil prost care se ascunde in spatele rock-ului pentru a cere id-uri de la baieti. Puteai gasi o cale mai simpla.
Pe bune? Tu chiar asta crezi? Nu ma ascund in spatele rock-ului.Parintii mei asculta rock de o viata, rock gen Scorpions sau Bon Jovi.Am crescut cu muzica rock.Nu vreau id-urile baietilor. Daca asta vroiam nu mai scriam atat de mult.Dar tu crezi ce vrei.Nu ma supara ca asta crezi tu.Eu am vrut doar un sfat pentru ca nu prea stiu ce sa fac.Repet,nu m-a suparat ca asta crezi tu, fiecare cu parerea lui dar, mi-ar fi fost de folos un sfat.Am rugat sa nu fiti rautaciosi.Si tot ceea ce am scris eu mai sus a fost din suflet, adica totul este real.
Nu este un loc gen o carciuma sau alte prostii.Este un loc pe faleza,in aer liber, langa o cladire, langa niste scari, unde cei care asculta rock isi fac prieteni.Nu este ceva foarte important pentru mine ca nu am fost decat o data acolo, dar pentru altii este.
Nu am cerut id-ul.Am zis daca cineva vrea sa ma mai intrebe ceva sa imi lase id-ul daca nu vrea sa imi scrie aici.
Uite,sunt mai mica decat tine, dar inteleg ce simti.Este greu sa alegi intre astea, ar trebui sa-ti faci parintii sa te inteleaga.Si eu plac pe cineva, mama stie si ma ajuta, e de acord cu mine.Si mama ta a trecut prin asta, ar trebui sa inteleaga.Inteleg,parintii tai te iubesc, dar tu il iubesti pe acel baiat.Pentru a te mai ajuta trimite-mi un mesaj privat.Situatia ta e dificila.Nu trebuie sa iti uiti iubirea, oricum nu poti, dar, deocamdata nu spune nimic.Parintii tai vor fi precum doi politisti la inchisoare iar tu prizoniera. Daca nu vrei sa mergi in acel loc,nu te du,in cazul in care e periculos,nici sa nu te gandesti, intreaba-ti prietena mai multe despre el, unde locuieste si asa. Apropo, cred ca despre asta ar trebui sa vorbesti cu colega ta cea diferita, sunt sigura ca te va intelege. Sper ca sfaturile mele te vor ajuta! :*
Ai postat asta prin 2012 cred ca nu m-am uitat la data oricum sa fii mandra de parintii tai din ce scrii tu au avut mare grija de tine si daca ai timp vreau sa stiu ce ai facut pana la urma sunt curios eu ti-as fi recomandat facebook-ul pentru ca daca grupul de prieteni e mare e mai greu sa interactionezi cu el plus ca poate ai concurenta si concurenta e najpa mai ales cand esti tipa cea noua multa bft