1.Acum nu mai ai de ce sa te rusinezi. Trebui sa suporti consecintele, tu si baiatul-viitor tatic. Cel mai mare sprijin trebuie sa-l primesti de la parinti si sa fi pregatita pentru nasterea asistata adecvat. Nu vei putea ascunde cele intamplate in fata "oamenilor", pur si simplu va trebui sa inveti sa ignori, parerile rautacioase ale celor din jur.
2. Nu vei putea ascunde nici in fata colegilor, profesorilor sarcina, dar e nevoie ca parintii tai sa discute intreaga problema cu profesorii, mai ales cu dirigintele si directorul scolii.
3. Autorul, baiatul, nu va avea de suferit, in cazul in care parintii tai nu vor face plangere la politie. Chiar legal, daca diferenta de varsta dintre voi, e mai mica de trei ani (zici ca ai 14 ani si el 17) si daca actul sexual a fost liber consimtit (adica ai fost si tu de acord sa faceti sex vaginal), baiatul scapa de urmarirea penala. Faptul ca, dupa cate am inteles eu, baiatul isi asuma rolul de tatic si e acceptat de parintii tai, reprezinta o protejare suplimentara pentru viitorul tatic.
Da cand te-ai *** la 14 ani nu te-ai gandit ca sunt riscuri foarte mari. Cum ma, sa ramai insarcinata de la 14 ani?
Am rugat un raspuns sincer. Nu unu de ca**t ca si al tau.
1.) Mai ales la varsta TA, nasterea se poate produce doar intr-o unitate sanitar-medicala adica intr-un spital si trebuie in mod obligatoriu sa fie asistata de o echipa medicala completa si complexa pentru a se putea interveni profesional in mod adecvat intr-o eventuala situatie de... necesitate/urgenta
2.) Se poate presupune ca cel mai probabil atat teoretic cat si practiv va fi imposibil sa ascunzi/maschezi starea burticii tale incat atat colegii cat si conducerea scolii sa nu se afle ca vei deveni curand mamica.
3.) Daca parintii tai/vostri nu vor sesiza organele de politie si pe cele de cercetare penala, cel mai probabil viitorul tatic va scapa ...basma curata.
Multa sanatate!
Ei bine nu am trecut prin asa ceva dar pot sa te motivez.Nu trebuie sa-ti pese de ce spun ceilalti! La tine e catusi de putin ok deoarece te sustine familia si asta e un lucru bun. Cat despre colegii tai s-ar putea sa ai probleme l a scoala daca afla despre chestia asta, ai spus ca ai 14 ani asta ar insemna ca ar trebui sa fii pe a 8 a... pe a 8 a copii sunt destul de neghiobi, in caz ca se intampla sa afle trebuie sa i ignori si cu timpul isi vor pierde interesul de a te m ai jigni, bineinteles ca trebuie sa ai nervi de otel.Cu putin noroc v a trece anul si vei merge l a liceu, colegi noi etc.Iti urez bafta, sarcina usoara!
1.Acum nu mai poti face nimic ca sa schimbi ceva, mergi mai departe in viata, nu esti singurul caz in Romania sunt o multime de fete care sunt in situatia ta deci nu ar trebui sa se mire nimeni de tine, oricum o sa se gaseasca oameni care poate o sa te judece, nu poti schimba lucrul asta.
2.Nu prea stiu cum sa iti raspund la intrebarea asta, nu ai cum sa ascunzi asa ceva, ai putea sa vorbesti in particular cu dirigintele/diriginta pe care o ai despre situatie si sa tina totul privat sa nu afle nimeni
3.Nu, nu o sa fie arestat atata timp cat nimeni nu depune plangere impotriva lui.
In concluzie ti-ai distrus toata viata la o varsta frageda pentru sex, chiar nu puteati sa aveti rabdare? aveati toata viata inainte naibii, puteati sa va calariti pana va plictiseati, nu ganditi si voi chiar deloc? cea mai mare tampenie pe care ar putea sa faca o fata de varsta ta, nu inteleg unde v-a fost mintea, a gata stiu, in pozitia 69 acolo va era mintea.
1. este normal ceea ce experimentezi, pentru ca nu-i un lucru obisnuit, sa vezi in fiecare zi cum o fetita da nastere unui prunc.
Lumea va comenta si va judeca oricum, mai ales parintii care au fost incapabili sa te educe si sa te controleze, ca sa nu ajungi in aceasta situatie. Din pacate, la acest moment, nu mai este nimic de facut, decat sa se astepte nasterea si abandonarea copilasului la orfelinat sau infierea lui, de catre parintii tai, tu fiind insasi un copilas, fara putere legala.
2. Scoala va afla oricum, fiind doar o chestiune de timp, dar nu mai are importanta acum.
3. Baiatul ar putea intra in puscaria juvenila (de copii) daca parintii tai fac plangere impotriva lui, pentru ca a violat un copil mic (sub 15 ani).
Daca parintii tai nu depun plangere, probabil ii vor da pace si vor infiia copilasul tau, crescandu-va pe amandoi, ca copii lor.
Asta este, viata merge inainte, desii pentru tine nimic nu va mai fii ca inainte.
Şi acum de ce te plangi Nu te-ai cîndi ca e prea de vreme Nici ala de 17 Nu, cred ca s-a Gîndit la consecinţe