Buna! Sincera sa fiu, acela cu "el credea ca mai are o relatie" sigur a fost un pretext pentru a se desparti de ea. Daca nu vroia sa se desparta de ea avea incredere ca este doar cu el.Invit-o sa doarma la tine,va uitati la filme, faceti glume pe seama unor persoane, va faceti unghiile, o scoti la suc, vedeti voi.Bafta :*
Numai prostiile se fac la "secret", iar o relatie nu are ce cauta in aceasta categorie. Nu avea teama, prietena ta isi va reveni repede.
Prietena mea nu e proasta! Ai inteles? Iar relatia daca nu era secreta colegii mei ar face misto de ea ca mai am o colega care are relatii pe care le stiu toti si multi fac misto de ea, iar prietena mea a vrut sa evite asta si in plus nici nu a vrut ca printii ei sa stie! Si categoria de ce e gresita?
Uuu fix ce imi place mie:X Cum sa iti ajuti prietena in cazuri nefericite..Pai in primul rand fa-ti mai mult timp pentru ea invit-o acasa la tine sa vizionati un film de preferat comedie...dar sa eviti romance, sau comedy&romance, iesiti in aer liber, cu cortul daca se poate si intr-o zona cat mai linistita, sa aveti cateva momente delicate unde sa-i povestesti o poveste similara prin care ai trecut si ca ai trecut cu bine cu sau fara ajutorul ei", faceti lucruri nebunesti aici ca mic exemplu( puteti sa beti cateva pahare de vin/sampanie)( daca aveti mai putin de 14 nu recomand!) ca sa-i mai dai jos un pic piatra de pe suflet.Fa-o in asa fel incat sa fie mereu in stare de exataz! Bafta >