E doar geloasă pe relaţia ta, poate şi ea îl place pe respectivul băiat. În primul rând, atenţionează-ţi iubitul cu vedere la fata asta, spune-i că minte, cine ştie, poate ii acordă el singur o corectură, şi tu nu vei mai fi nevoită. Apoi, încearcă să-i răspunzi la micile ei răutăţi cu replici inteligente dar usturătoare de genul: 'mda, ştiu că-ţi doreşti şi tu un prieten, şi că n-ai cum să-l obţii, dar încearcă totuşi să numai laşi să fie atât de evident'.
Succes!
Pe mine persoanele de genul mă fac să mă simt importantă,serios
Nu oricine îşi pierde timpul vorbind despre mine.
Nu te coborî la nivelul ei,care e tare...(mă abţin).
Vorbeşte cu ea între patru ochi şi spune-i ce ai pe suflet.Că nu procedează bine, că o considerai mai ''simţită'', dar unii oameni surprind zilnic.
Pe urmă, trateaz-o cu indiferenţă, cum ai trata un om scăpat de la psihiatrie.
Noroc...si răbdare.Ai nevoie cu asemenea persoane.
Dacă colega asta de care zici îi spune nu știu ce lucruri să aducă și dovezi dacă e adevărat, că doar nu trăim în epoca de piatră, să facă și ea o poza ceva. Prietenul tău crede orice aude? Cea mai bună corecție este să o ignori total. Este treaba ta ce faci, cu cine și cum.
Prietenul meu nu o crede, el stie ca minte. suntem impreuna de 2 ani, chiar nu crede orice. dar ma deranjeaza pe mine. este o nesimtita fara margini.