E doar geloasă pe relaţia ta, poate şi ea îl place pe respectivul băiat. În primul rând, atenţionează-ţi iubitul cu vedere la fata asta, spune-i că minte, cine ştie, poate ii acordă el singur o corectură, şi tu nu vei mai fi nevoită. Apoi, încearcă să-i răspunzi la micile ei răutăţi cu replici inteligente dar usturătoare de genul: 'mda, ştiu că-ţi doreşti şi tu un prieten, şi că n-ai cum să-l obţii, dar încearcă totuşi să numai laşi să fie atât de evident'.
Succes!
Dacă colega asta de care zici îi spune nu știu ce lucruri să aducă și dovezi dacă e adevărat, că doar nu trăim în epoca de piatră, să facă și ea o poza ceva. Prietenul tău crede orice aude? Cea mai bună corecție este să o ignori total. Este treaba ta ce faci, cu cine și cum.
Prietenul meu nu o crede, el stie ca minte. suntem impreuna de 2 ani, chiar nu crede orice. dar ma deranjeaza pe mine. este o nesimtita fara margini.
Pe mine persoanele de genul mă fac să mă simt importantă,serios
Nu oricine îşi pierde timpul vorbind despre mine.
Nu te coborî la nivelul ei,care e tare...(mă abţin).
Vorbeşte cu ea între patru ochi şi spune-i ce ai pe suflet.Că nu procedează bine, că o considerai mai ''simţită'', dar unii oameni surprind zilnic.
Pe urmă, trateaz-o cu indiferenţă, cum ai trata un om scăpat de la psihiatrie.
Noroc...si răbdare.Ai nevoie cu asemenea persoane.